Weber Beamix

Weber Beamix
Voegmortel voor metselwerk
Voegmortel voor het et voegen van metselwerk van bakstenen en metselstenen zoals keramische blokken, kalkzandstenen binnen, beton-stenen en blokken, steenstrips en natuursteen. ook zeer geschikt voor het repareren van voegwerk.
€8,49
Weber Beamix
Snelcement
Weber Snelcement is een reparatiemortel met snelle verharding.
€13,95
Weber Beamix
Cement 4 Kilo
Weber Beamix Cement is ideaal te gebruiken als bindmiddel voor cementgebonden mortels.
€5,99
Weber Beamix
Snelcement waterstop 1 Kilo
Super snel cement voor het direct dichten van lekkages. Ook geschikt als zeer snelle reparatiemortel.
€11,95
Weber Beamix
Metselmortel eco
Weber Beamix Metselmortel eco is een duurzame metselmortel geschikt voor het metselen van dragend, niet dragend en waterkerend metselwerk.
€6,95
Weber Beamix
Vuurvaste metselmortel
Voor het metselen van vuurvaste stenen, haarden, barbeque's en ovens.
€10,95
Weber Beamix
Zilverzand - 4 Kilo
Zeer fijn zand om fijnkorrelige licht gekleurde specie mee te maken.
€5,29
Weber Beamix

Weber Beamix:

Weber beamix houdt niet van standaard. Ze zijn marktgericht, innovatief en kijken graaf vooruit naar wat de markt nodig heeft. Uitgegroeit van een klein bedrijf in eindhoven naar marktleider in mortels.

Waarom kiezen wij voor Weber Beamix?

We hebben als 123impregneer.nl gekozen voor het aanbieden van de producten van Weber beamix omdat zij als enige in nederland droge mortels aanbieden voor de Doe-het-Zelf-er. Kleine, handzame verpakkingen. De producten van weber beamix zijn geschikt voor kleine reparaties aan metselwerk en het bijwerken van voegwerk. 

Advies:

Voor advies over de juiste toepassing van deze herstelproducten kunt u altijd contact met ons opnemen via: [email protected] of bel/ whatsapp: 0573 - 795264

Als u informatie wilt voor grotere projecten dan kunnen wij ook een adviseur voor u inschakelen die op locatie komt om u van het juiste advies te voorzien.