Ventosil

Ventosil
Beton10 Beton impregneer
Beton10 is impregneermiddel dat geschikt is voor het water- en vuilafstotend maken van betonnen oppervlaktes waaronder vloeren en gevels. Na aanbrengen biedt het impregneermiddel een zeer sterke beschermlaag om het beton.
99,95
Ventosil
Basis set scheurherstel
Eenvoudig scheuren repareren in uw gevel met deze basis set inclusief spiraal ankers, lijmanker, voegspijker en instructies. Voor een compleet onzichtbare reparatie.
112,95
Ventosil
WB8 Gevelimpregneermiddel
Ventosil WB8 is uiterst geschikt voor het water- en vuilafstotend maken van kalkzandsteen en gebakken gevelstenen. Een nieuw recept, dus nog betere kwaliteit!
42,95
Ventosil
PRO Tex
Textiel impregneer speciaal ontwikkeld voor het waterafstotend maken van jassen, schoenen, skikleding, paardendekens en andere stoffen. De perfecte bescherming voor regenachtige dagen.
39,95
Ventosil
Dak25 Dakimpregneermiddel
Ventosil Dak25 is onder andere uiterst geschikt voor het water- en vuilafstotend maken van betonnen dakpannen. Voor een dak dat lang meegaat en in top conditie blijft.
59,95
Ventosil
TK8 Gevelimpregneermiddel
Ventosil TK8 is ideaal voor het water- en vuilafstotend maken van natuursteen, kalkzandsteen en gebakken gevelstenen.
34,95
Ventosil
Dak10 Dak impregneer
Ventosil Dak10 dak impregneermiddel is zeer geschikt voor het water- en vuilafstotend maken van onder andere betonnen dakpannen, singels en leien. Het is bovendien alg en mos werend.
59,95
Ventosil
Beton40 Betonimpregneer
Ventosil Beton40 is impregneermiddel dat geschikt is voor het water- en vuilafstotend maken van horizontaal en verticaal beton.
99,95
Ventosil
TK6 Gevel her-impregneermiddel
Geschikt voor het opnieuw water- en vuilafstotend maken van natuursteen, kalkzandsteen en gebakken gevelstenen. Ideaal voor gevels die reeds behandeld zijn.
32,95
Ventosil
Bio 10 Beton impregneermiddel
Nieuw in Nederland: Biologisch Beton impregneermiddel. Vrijwel geurloos beton impregneer voor binnen en buiten. Op basis van biologisch afbreekbaar oplosmiddel.
112,95
Ventosil
HI Houtimpregneermiddel
Ventosil HI is een water- en vuilwerend impregneermiddel voor hout. Dit middel is onder andere geschikt voor het beschermen van schuttingen, tuinmeubels en vlonders.
59,95
Ventosil
Aanrechtblad impregneer pakket
Waterafstotend impregneermiddel op waterbasis voor uw betonnen, composieten of granieten aanrechtblad. Voorkom blijvende vlekken met Protector B en houd uw aanrechtblad langer mooi.
42,95
Ventosil
B50 Betonverharder
Ventosil B50 verhard, verdicht en beschermd beton.
69,95
Ventosil
Pro Tex textielimpregneer - Spuitflacon (1 liter)
Deze spuitflacon (1 liter) van Pro Tex textiel impregneer is speciaal ontwikkeld voor kleinschalig gebruik. Ideaal voor het waterafstotend maken van jassen, schoenen, skikleding, paardendekens en andere stoffen.
18,99
Ventosil
Bio 10 Gevel impregneermiddel
Nieuw in Nederland: Biologisch Gevel impregneermiddel! Maar liefst 15 jaar bescherming tegen vocht en vuil in uw gevel, zonder een enorme, negatieve impact op het milieu.
42,95
Ventosil
Bio 10 Dak impregneermiddel
Nieuw in Nederland: Biologisch Dak impregneermiddel. Voorkomt de hechting van mos en alg op dakpannen, leien en singels, zonder een enorme impact op het milieu.
79,95
Ventosil
Crème impregneercreme
Ventosil Crème is impregneercreme geschikt voor het water- en vuilafstotend maken van kalkzandsteen, gebakken gevelstenen en beton.
76,95
Ventosil
Poly BT Ankerlijm - 300 ml
Poly BT Ankerlijm is een zeer sterke verankeringslijm waarmee u iedere scheur kunt herstellen. Gebruik de ankerlijm in combinatie met onze spiraalankers.
11,65
Ventosil
PRO ST
Softtop impregneer speciaal ontwikkeld voor het waterafstotend maken van cabriolet daken, tentdoek en boot kappen.
59,95
-17%
Ventosil Monu-Dry bijenwas impregneer
Ventosil
Monu-Dry bijenwas impregneer
Monu-Dry bijenwas impregneer voor monumenten is een waterafstotende impregnering die met heet water weer te verwijderen is. Hiermee lost u uw vochtprobleem op en blijft uw monumentale gevel behouden.
54,95 45,47
Ventosil
Curing Compound P50
Beschermt vers gestort beton tegen te snelle droging .
17,95
Ventosil
PRO NV Marine
Textiel impregneer speciaal ontwikkeld voor het waterafstotend maken van o.a: zeilen en bekleding aan boord van jachten en schepen.
69,95
Ventosil
HI Houtimpregneermiddel - Spuitflacon (1 liter)
Deze spuitflacon (1 liter) Ventosil HI is een water- en vuilwerend impregneermiddel voor hout. De spuitflacon is geschikt voor hard en zacht hout buitenshuis zoals schuttingen, tuinmeubels en vlonders.
29,95
Ventosil
PRO ST - Softtop impregneer - Spuitflacon (1 liter)
Spuitflacon (1 liter) Softtop impregneer ideaal voor het kleinschalig gebruik. Speciaal ontwikkeld voor het waterafstotend maken van cabriolet daken en boot kappen.
24,95