Ventosil

-15%
Ventosil WB8 Gevelimpregneermiddel
Ventosil
WB8 Gevelimpregneermiddel
Ventosil WB8 is uiterst geschikt voor het water- en vuilafstotend maken van kalkzandsteen en gebakken gevelstenen. Een nieuw recept, dus nog betere kwaliteit!
47,24 40,15
Ventosil
Basis set scheurherstel
Eenvoudig scheuren repareren in uw gevel met deze basis set inclusief spiraal ankers, lijmanker, voegspijker en instructies. Voor een compleet onzichtbare reparatie.
124,99
Ventosil
Beton10 Beton impregneer
Beton10 is impregneermiddel dat geschikt is voor het water- en vuilafstotend maken van betonnen oppervlaktes waaronder vloeren en gevels.
109,70
-15%
Ventosil TK8 Gevelimpregneermiddel
Ventosil
TK8 Gevelimpregneermiddel
Ventosil TK8 is ideaal voor het water- en vuilafstotend maken van natuursteen, kalkzandsteen en gebakken gevelstenen.
45,70 38,84
-15%
Ventosil TK6 Gevel her-impregneermiddel
Ventosil
TK6 Gevel her-impregneermiddel
Geschikt voor het opnieuw water- en vuilafstotend maken van natuursteen, kalkzandsteen en gebakken gevelstenen. Ideaal voor gevels die reeds behandeld zijn.
43,75 37,19
Ventosil
B50 Beton Sealer
Ventosil B50 Beton Sealer - verhard en beschermd vers en ouder beton. Ook voor het stofvrij maken van beton.
77,24
Ventosil
Dak25 Dakimpregneermiddel
Ventosil Dak25 is onder andere uiterst geschikt voor het water- en vuilafstotend maken van betonnen dakpannen. Voor een dak dat lang meegaat en in top conditie blijft.
70,80
Ventosil
Dak10 Dak impregneer
Ventosil Dak10 dak impregneermiddel is zeer geschikt voor het water- en vuilafstotend maken van onder andere gebakken dakpannen en leien. Het is bovendien alg en mos werend.
70,49
Ventosil
PRO Tex
Textiel impregneer speciaal ontwikkeld voor het waterafstotend maken van jassen, schoenen, skikleding, paardendekens en andere stoffen. De perfecte bescherming voor regenachtige dagen.
45,00
-15%
Ventosil Crème impregneercreme
Ventosil
Crème impregneercreme
Ventosil Crème is impregneercreme geschikt voor het water- en vuilafstotend maken van kalkzandsteen, gebakken gevelstenen en beton.
84,99 72,24
Ventosil
Beton40 Betonimpregneer
Ventosil Beton40 is impregneermiddel dat geschikt is voor het water- en vuilafstotend maken van horizontaal en verticaal beton.
108,80
Ventosil
HIW - Hout impregneermiddel - Waterbasis
Ventosil HIW is een water- en vuilwerend impregneermiddel voor hout. Dit middel is onder andere geschikt voor het beschermen van schuttingen, tuinmeubels en vlonders.
50,70
Ventosil
Poly BT Ankerlijm - 300 ml
Poly BT Ankerlijm is een zeer sterke verankeringslijm waarmee u iedere scheur kunt herstellen. Gebruik de ankerlijm in combinatie met onze spiraalankers.
12,99
Ventosil
HI Houtimpregneermiddel
Ventosil HI is een water- en vuilwerend impregneermiddel voor hout. Dit middel is onder andere geschikt voor het beschermen van schuttingen, tuinmeubels en vlonders.
50,70
-15%
Ventosil Bio 10 Gevel impregneermiddel
Ventosil
Bio 10 Gevel impregneermiddel
Nieuw in Nederland: Biologisch Gevel impregneermiddel! Maar liefst 15 jaar bescherming tegen vocht en vuil in uw gevel, zonder een enorme, negatieve impact op het milieu.
27,80 23,63
Ventosil
Aanrechtblad impregneer pakket
Waterafstotend impregneermiddel op waterbasis voor uw betonnen, composieten of granieten aanrechtblad. Voorkom blijvende vlekken met Protector B en houd uw aanrechtblad langer mooi.
45,80
Ventosil
Bio 10 Beton impregneermiddel
Nieuw in Nederland: Biologisch Beton impregneermiddel. Vrijwel geurloos beton impregneer voor binnen en buiten. Op basis van biologisch afbreekbaar oplosmiddel.
65,74
Ventosil
Pro Tex textielimpregneer - Spuitflacon (1 liter)
Deze spuitflacon (1 liter) van Pro Tex textiel impregneer is speciaal ontwikkeld voor kleinschalig gebruik. Ideaal voor het waterafstotend maken van jassen, schoenen, skikleding, paardendekens en andere stoffen.
21,36
Ventosil
PRO ST - Tent en Softtop Impregneer
Softtop impregneer speciaal ontwikkeld voor het waterafstotend maken van cabriolet daken, tentdoek en boot kappen.
66,70
Ventosil
Bio 10 Dak impregneermiddel
Nieuw in Nederland: Biologisch Dak impregneermiddel. Verminderd de hechting van mos en alg op dakpannen, leien en singels, zonder een enorme impact op het milieu.
58,34
Ventosil
HI Houtimpregneermiddel - Spuitflacon (1 liter)
Deze spuitflacon (1 liter) Ventosil HI is een water- en vuilwerend impregneermiddel voor hout. De spuitflacon is geschikt voor hard en zacht hout buitenshuis zoals schuttingen, tuinmeubels en vlonders.
25,74
Ventosil
OV80 Gel - 600 ML
Optrekkend vocht heeft geen kans meer nadat uw muur behandeld is met Ventosil OV80 Gel!
49,95
Ventosil
Beton10 Beton impregneer - 1 liter
Beton10 impregneermiddel spuitflacon van 1 liter. Met deze spuitflacon wordt het zeer gemakkelijk om beton op kleine schaal water- en vuilafstotend te maken. Beton blijft langer in topconditie met Ventosil Beton10!
60,80
-15%
Ventosil TK8 Gevelimpregneermiddel - Spuitflacon (1 liter)
Ventosil
TK8 Gevelimpregneermiddel - Spuitflacon (1 liter)
Spuitflacon (1 liter) Ventosil TK8 is perfect voor het water en vuil afstotend maken van natuursteen, kalkzandsteen en gebakken gevelstenen op kleine schaal.
25,74 21,88
Ventosil

Ventosil - Vertrouwde kwaliteit!

Historie:

Ventosil word al gebruikt sinds 2006. Vanaf 2016 is men dit ook op de markt gaan brengen. Dat heeft geleid tot het uitgebreide assortiment dat nu beschikbaar is. De kwaliteit van de Ventosil producten is belangrijk en altijd hoog. Het is het huismerk van 123impregneer.nl 

Impregneren:

Met de producten van ventosil zijn vele oppervlakken te impregneren. Zo heeft het assortiment onder andere producten voor de behandeling van gevels, betonvloeren en dakpannen. En word toegepast door zeer veel vakbedrijven. Maar is ook voor de consument zeer gemakkelijk toe te passen.

Garantie:

ventosil garandeerd de werking van gevel impregneer voor 10 jaar. Het draagt bij aan het behoud van uw huis.

Advies:

Voor advies over de juiste toepassing van deze producten kunt u altijd contact met ons opnemen via: [email protected] of bel/ whatsapp: 0573 - 795264

Als u informatie wilt voor projecten dan kan onze adviseur voor u op locatie komen om u van het juiste advies te voorzien.