Ventosil

Ventosil
WB8 Gevelimpregneermiddel
Ventosil WB8 - het gevelimpregneermiddel op waterbasis - voor het water- en vuilafstotend maken van kalkzandsteen en gebakken gevelstenen. Voor de eerste keer impregneren van een muur.

Een nieuw recept, dus nog betere kwaliteit!
47,24
Ventosil
Beton10 Beton impregneer
Beton10 is impregneermiddel dat geschikt is voor het water- en vuilafstotend maken van betonnen oppervlaktes waaronder vloeren en gevels.
109,70
Ventosil
TK8 Gevelimpregneermiddel
Is jouw gevel al eens geïmpregneerd of weet je het niet zeker? Ventosil TK8 oplosmiddelhoudend impregneermiddel. Ideaal voor het water- en vuilafstotend maken van natuursteen, kalkzandsteen en gebakken gevelstenen.
45,70
Ventosil
B50 Beton Sealer
Ventosil B50 Beton Sealer - verhard en beschermd vers en ouder beton. Ook voor het stofvrij maken van beton.
77,24
Ventosil
HI Houtimpregneermiddel
Ventosil HI is een water- en vuilwerend impregneermiddel voor hout. Dit middel is onder andere geschikt voor het beschermen van schuttingen, tuinmeubels en vlonders.
50,70
Ventosil
Dak25 Dakimpregneermiddel
Ventosil Dak25 is onder andere uiterst geschikt voor het water- en vuilafstotend maken van betonnen dakpannen. Voor een dak dat lang meegaat en in top conditie blijft.
70,80
Ventosil
Dak10 Dak impregneer
Voor het water- en vuilafstotend maken van gebakken dakpannen en leien gebruik je Ventosil Dak10 dak impregneermiddel. Het is bovendien alg en mos werend.
70,49
Ventosil
TK6 Gevel her-impregneermiddel
Geschikt voor het opnieuw water- en vuilafstotend maken van natuursteen, kalkzandsteen en gebakken gevelstenen. Ideaal voor gevels die reeds behandeld zijn.
43,75
Ventosil
Crème impregneercreme
Ventosil Crème is impregneercreme geschikt voor het water- en vuilafstotend maken van kalkzandsteen, gebakken gevelstenen en beton.
84,99
Ventosil
Basisset scheurherstel
Eenvoudig scheuren repareren in jouw gevel met deze basis set inclusief spiraal ankers, lijmanker, voegspijker en instructies. Voor een compleet onzichtbare reparatie.
124,99
Ventosil
Aanrechtblad impregneer pakket
Waterafstotend impregneermiddel op waterbasis voor uw betonnen, composieten of granieten aanrechtblad. Voorkom blijvende vlekken met Protector B en houd jouw aanrechtblad langer mooi.
45,80
Ventosil
Poly BT Ankerlijm - 300 ml
Poly BT Ankerlijm is een zeer sterke verankeringslijm waarmee u iedere scheur kunt herstellen. Gebruik de ankerlijm in combinatie met onze spiraalankers.
12,99
Ventosil
Bio 10 Gevel impregneermiddel
Nieuw in Nederland: Biologisch Gevel impregneermiddel! Maar liefst 15 jaar bescherming tegen vocht en vuil in uw gevel, zonder een enorme, negatieve impact op het milieu.
27,80
Ventosil
Bio 10 Beton impregneermiddel
Nieuw in Nederland: Biologisch Beton impregneermiddel. Vrijwel geurloos beton impregneer voor binnen en buiten. Op basis van biologisch afbreekbaar oplosmiddel.
65,74
Ventosil
Beton40 Betonimpregneer
Ventosil Beton40 is impregneermiddel op waterbasis dat geschikt is voor het water- en vuilafstotend maken van horizontaal en verticaal beton.
108,80
Ventosil
Buitenmuur impregneer pakket - WB8
Het buitenmuur impregneer pakket met daarin Ventosil WB8 - 5 Liter bevat de belangrijkste hulpproducten waarmee iedereen zijn nog niet eerder behandelde buitenmuur kan impregneren.
97,95
Ventosil
Impregneer doe het zelf pakket
Het impregneer doe het zelf pakket is een pakket met hulpproducten waarmee iedereen zijn woning kan impregneren. Meer info? Zie hier onder!
86,29
Ventosil
Bio 10 Dak impregneermiddel
Nieuw in Nederland: Biologisch Dak impregneermiddel. Verminderd de hechting van mos en alg op dakpannen, leien en singels, zonder een enorme impact op het milieu.
58,34
Ventosil
HI Houtimpregneermiddel - Spuitflacon (1 liter)
Deze spuitflacon (1 liter) Ventosil HI is een water- en vuilwerend impregneermiddel voor hout. De spuitflacon is geschikt voor hard en zacht hout buitenshuis zoals schuttingen, tuinmeubels en vlonders.
25,74
Ventosil
Gevelimpregneer pakket - WB8
Het gevel impregneer pakket met daarin Ventosil WB8 - 5 Liter bevat de belangrijkste hulpproducten waarmee iedereen zijn nog niet eerder behandelde buitenmuur kan impregneren.
97,95
Ventosil
Gevelimpregneer pakket TK8
Het gevelimpregneer pakket met daarin Ventosil TK8 - 5 Liter bevat de belangrijkste hulpproducten waarmee iedereen zijn woning kan impregneren. TK8 is perfect voor gevels die al eerder geïmpregneerd zijn of waarvan je het niet zeker weet!
99,95
Ventosil
Dakimpregneer pakket - Dak10
Het Dakimpregneer pakket met daarin Ventosil Dak10 - 5 liter bevat de belangrijkste hulpproducten waarmee iedereen zijn dak kan impregneren
124,95
Ventosil
OV80 Gel - 600 ML
Optrekkend vocht heeft geen kans meer nadat uw muur behandeld is met Ventosil OV80 Gel!
49,95
Ventosil
Gevel Her-impregneer pakket TK6
Het gevel Her-impregneer pakket met Ventosil TK6 - 5 liter bevat de belangrijkste hulpproducten waarmee iedereen zijn woning opnieuw kan impregneren.
94,95
Ventosil

Ventosil - Vertrouwde kwaliteit!

Historie:

Ventosil word al gebruikt sinds 2006. Vanaf 2016 is men dit ook op de markt gaan brengen. Dat heeft geleid tot het uitgebreide assortiment dat nu beschikbaar is. De kwaliteit van de Ventosil producten is belangrijk en altijd hoog. Het is het huismerk van 123impregneer.nl 

Impregneren:

Met de producten van ventosil zijn vele oppervlakken te impregneren. Zo heeft het assortiment onder andere producten voor de behandeling van gevels, betonvloeren en dakpannen. En word toegepast door zeer veel vakbedrijven. Maar is ook voor de consument zeer gemakkelijk toe te passen.

Garantie:

ventosil garandeerd de werking van gevel impregneer voor 10 jaar. Het draagt bij aan het behoud van uw huis.

Advies:

Voor advies over de juiste toepassing van deze producten kunt u altijd contact met ons opnemen via: [email protected] of bel/ whatsapp: 0573 - 795264

Als u informatie wilt voor projecten dan kan onze adviseur voor u op locatie komen om u van het juiste advies te voorzien.