Rust-oleum

-35%
Rust-oleum Pegakote Epoxy Vloercoating voor binnen
Rust-oleum
Pegakote Epoxy Vloercoating voor binnen
Laatste voorraad! Pegakote Epoxy Vloercoating (4 of 15 kilo) voor binnen is zeer duurzame vloerverf op waterbasis. Geschikt voor garages, magazijnen, showrooms, gangen, werkplaatsen etc.
€127,34 €82,77
Bekijken
Rust-oleum
Dakcoating Dac Hydro Plus (15L)
Dakcoating Dac Hydro-Plus is een Flexibele en duurzame watergedragen acrylaatcoating voor het vernieuwen en beschermen van verschillende typen dakpannen. Meer info? Zie hier onder!
€338,96
Bekijken
Rust-oleum
Polycoat 2K Heavy Duty Vernis
Transparante beschermende 2K polyurethaan deklaag (1 of 2,5L) op waterbasis voor gebruik op hout, beton en oude verflagen. Zeer slijtvast, vergeelt niet, geschikt voor binnen- en buitengebruik.
€57,60
Bekijken
Rust-oleum

Rust-oleum:

Rust-oleum is fabrikant van innovatieve verven en coatings voor de professionele gebruiker en consument. Met een productie van meer dan 100 miljoen stuks per jaar zijn ze ook de grootste producent ter wereld.  

Waarom kiezen wij voor Rust-oleum?

De coatings van Rust-oleum sluiten goed aan bij het assortiment van 123impregneer.nl. Vaak word er een afweging gemaakt bij vloeren en daken tussen impregneren of coaten. Wie kiest voor coating komt automatisch bij de producten van Rust-oleum terecht!

Advies:

Voor advies over de juiste toepassing van deze producten kunt u altijd contact met ons opnemen via: [email protected] of bel/ whatsapp: 0573 - 795264

Als u informatie wilt voor projecten dan kan onze adviseur voor u op locatie komen om u van het juiste advies te voorzien.