Rust-oleum

Rust-oleum
Pegakote Epoxy Vloercoating voor binnen
Pegakote Epoxy Vloercoating voor binnen is zeer duurzame vloerverf op waterbasis. Geschikt voor garages, magazijnen, showrooms, gangen, werkplaatsen etc.
127,34
Rust-oleum
Garagevloercoating pakket
Het Garagevloercoating pakket met daarin Ventosil TK8 - 4 kilo bevat de belangrijkste hulpproducten waarmee iedereen zelf zijn garagevloer kan coaten.
136,95
Rust-oleum
Dakcoating Dac Hydro Plus - 15 liter
Dakcoating Dac Hydro-Plus is een Flexibele en duurzame watergedragen acrylaatcoating voor het vernieuwen en beschermen van verschillende typen dakpannen. Meer info? Zie hier onder!
329,08
Rust-oleum
Super Hechtprimer
Deze Super Hechtprimer heeft een uitstekende hechting op gladde, dichte ondergronden.
63,49
Rust-oleum
Polycoat 2K Heavy Duty Vernis
Transparante beschermende 2K polyurethaan deklaag op waterbasis voor gebruik op hout, beton en oude verflagen. Zeer slijtvast, vergeelt niet, geschikt voor binnen- en buitengebruik.
55,93
Rust-oleum
UW400 Anti-slip - 0,75 kilo
Deze UW400 anti-slip is ter verhoging van de slijtvastheid en grip van vloercoating.
12,95
Rust-oleum

Rust-oleum:

Rust-oleum is fabrikant van innovatieve verven en coatings voor de professionele gebruiker en consument. Met een productie van meer dan 100 miljoen stuks per jaar zijn ze ook de grootste producent ter wereld.  

Waarom kiezen wij voor Rust-oleum?

De coatings van Rust-oleum sluiten goed aan bij het assortiment van 123impregneer.nl. Vaak word er een afweging gemaakt bij vloeren en daken tussen impregneren of coaten. Wie kiest voor coating komt automatisch bij de producten van Rust-oleum terecht!

Advies:

Voor advies over de juiste toepassing van deze producten kunt u altijd contact met ons opnemen via: [email protected] of bel/ whatsapp: 0573 - 795264

Als u informatie wilt voor projecten dan kan onze adviseur voor u op locatie komen om u van het juiste advies te voorzien.