KellerMV

KellerMV
2 Plus impregneerpomp
De Keller MV2 Plus impregneerpomp is een staande pompspuit met haspelhaken. De pomp is o.a. geschikt voor het aanbrengen van grondlagen & impregneren.
€799,95
Bekijken
KellerMV
Jerrycan Impregneerpomp
De jerrycan impregneerpomp kan gemonteerd worden op iedere can. En is daardoor veelzijdig te gebruiken. Standaard geleverd met 5 meter slang en spuitpistool.
€306,85
Bekijken
KellerMV
Verlengslang 25 meter
De Keller MV Verlengslang is een oplosmiddel bestendige slang van 25 meter met koppelingen die passen op de Keller MV Pompen.
€156,05
Bekijken
KellerMV
Revisieset MV2 / MV7 pomp
Revisieset voor Keller MV2 / MV7 pomp.
€85,95
Bekijken
KellerMV

Oilpress - Keller:

De naam OILPRESS staat sinds 1958 voor hoogwaardige producten voor de winning van stookolie. Het uitgebreide productassortiment wordt aangevuld met oscillerende zuigerpompen en elektrische sproeiapparaten, die in veel branches en nijverheid worden toegepast.

Waarom kiezen wij voor Oilpress - Keller?

De eigen ervaringen die we hebben met het gebruik van de oilpress keller impregneer pompen zijn uitstekend. Deze pompen gaan werkelijk nooit kapot! Slijtage gevoelige onderdelen zijn simpel te vervangen de druk is simpel in te stellen.

Advies:

Voor advies over de juiste toepassing van deze producten kunt u altijd contact met ons opnemen via: [email protected] of bel/ whatsapp: 0573 - 795264

Als u informatie wilt voor projecten dan kan onze adviseur voor u op locatie komen om u van het juiste advies te voorzien.