Op werkdagen voor 15:00u besteld, vandaag nog verzonden

Alle bestellingen die op werkdagen voor 15:00 uur geplaatst worden, worden nog dezelfde werkdag verstuurd. Levering zal meestal de volgende dag plaatsvinden.

Nadat u een bestelling geplaatst heeft ontvangt u hiervan een bevestiging. Bij deze bevestiging ontvangt u ook de aflever-informatie.

Niet thuis?

Indien u bij aflevering niet in huis bent, volgt een tweede aanbieding of kunt u aangeven op welk tijdstip u de levering wil ontvangen.

Bestellingen worden geleverd door PostNL en u ontvangt hiervoor z.s.m. een track & trace code. Bent u niet in huis tijdens de aflevering dan volgt er een tweede aanbieding of U kunt een tijdstip aangeven wanneer u de zending wil ontvangen. 

Binnen Nederland zijn de verzendkosten € 8,95 per bestelling.
In België en Duitsland zijn de verzendkosten € 9,95 per bestelling.
Vanaf een bestelwaarde van € 35 wordt er gratis verzonden.

Retour

U heeft het recht om de producten kosteloos binnen 30 dagen te retourneren zonder opgave van redenen. De retourtermijn verstrijkt 30 dagen na de dag waarop u of een aangewezen derde het product in bezit heeft gekregen. De retourkosten zijn voor 123impregneer.nl. Na het aanvragen van de retour ontvangt u van ons kosteloos een retour etiket.

Wanneer u uw order gedeeltelijk retourneert zullen we, wanneer het overgebleven order bedrag onder de 35 euro komt, verzendkosten in rekening brengen.

Retourneren is gratis als u gebruikmaakt van onze retourprocedure. Uiteraard kunt u de producten ook via een andere vervoerder retourneren, dan zijn de kosten wel voor u.

Voor meer informatie over het retourneren bezoekt u onze pagina over het herroepingsrecht.