Kunststof en Aluminium reiniging en bescherming

Prochemko
Easy-Wax R
Easy-Wax R reinigt en beschermt kunststof en andere gecoate oppervlakken. Maak kennis met deze sterke kunststof bescherming. 
25,95
Prochemko
Alurex Speciaal Aluminium en RVS reiniger
Alurex Speciaal is zeer geschikt voor het reinigen van aluminium en rvs.
18,84
Prochemko
Easy-Wax R Pakket
Easy-Wax R Pakket reinigt en beschermt kunststof en andere gecoate oppervlakken. Maak kennis met deze sterke kunststof bescherming. 
28,95
Prochemko
Vanex - ontvetter
Vanex is een geconcentreerde sterk alkalische reiniger voor gelakte oppervlakken op basis van oppervlakte actieve stoffen, reinigingsversterkers en loog.
56,66
Prochemko
Sticker-ex - 0,5 Liter Spray
Zeer effectieve verwijderraar voor stickers en lijmresten met een plakvrij resultaat!
36,57
Kunststof en Aluminium reiniging en bescherming

Aluminium en kunststof reinigers,

Oppervlakken van kunststof en aluminium reinigen en beschermen doe je met de producten van 123Impregneer. Bekijk hier ons aanbod conserveringswaxen, ontvetters, reinigers en beschermmiddelen. Onze producten zijn kant-en-klaar in verschillende situaties toe te passen. 

 

Ervaar onze reinigers

De aluminium en kunststof reinigers en beschermers van 123impregneer zijn bedoeld voor de zakelijke en de particuliere markt in Nederland, België en Duitsland. De voordelen van onze reinigers:

- Oppervlakken glanzen weer en zijn beschermd;

- Eenvoudig aan te brengen;

- Biologisch afbreekbaar;

- Bestand tegen UV-straling.

 

Advies bij Reinigers?

Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze voor de aanschaf van een van onze producten. Dankzij onze jarenlange ervaring adviseren wij het beste product voor uw situatie. Wij zijn iedere dag telefonisch bereikbaar op +31 (0)573-795264 of stuur een mail naar [email protected].

Neem voor meer vragen, informatie of prijzen contact met ons op!