Persoonlijke Bescherming

Handschoenen
De Nitrosafe Chemische Handschoen is bestendig tegen chemicaliën en is voorzien van een extra textuur voor verbeterde grip
4,19
Veiligheidsbril
De Veiligheidsbrill biedt een geweldige bescherming en comfort. Verder is de bril gemaakt van impact resistent polycarbonaat.
7,95
BLS
Ademhalingsmasker FFP2
Het FFP2 Stof/Nevel Ademhalingsmasker is ontworpen voor applicaties bij stof nevels en vezels. Het masker kan gebruikt worden bij concentraties van smetstoffen tot 4 keer de WEL (maximale blootstelling werkplek).
4,95
Persoonlijke Bescherming

Persoonlijke beschermings middelen,

Bekijk onze Persoonlijke beschermingsmiddelen. Deze persoonlijke beschermingsmiddelen zijn in verschillende varianten te verkrijgen, van een mondkapje tot een veiligheidsbril, onze beschermingmiddelen zijn kant-en-klaar in verschillende situaties toe te passen. 

Toepassingen

Het beschermen van u als persoon tegen chemische of irriterende stoffen.


Advies bij persoonlijke bechermings middelen?

Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze voor de aanschaf van een van onze producten. Door onze jarenlange ervaring adviseren wij het het beste product voor uw situatie. Wij zijn iedere dag telefonisch bereikbaar op +31 (0)573-795264 of stuur een mail naar [email protected].

Neem voor meer vragen, informatie of prijzen contact met ons op!