Persoonlijke Bescherming

Portwest
Handschoenen
De Nitrosafe Chemische Handschoen is bestendig tegen chemicaliën en is voorzien van een extra textuur voor verbeterde grip. Verder is de handschoen gevoerd voor extra comfort en is het ideaal om te gebruiken in de chemische, olie- en levensmiddelenindustr
€4,19
Portwest
Veiligheidsbril
De Veiligheidsbril is ontworpen met een ingebouwde wenkbrauwenbeschermer en geventileerde zijschermen. Deze bril biedt een geweldige bescherming en comfort. Verder is de bril gemaakt van impact resistent polycarbonaat zonder metalen onderdelen.
€4,19
Persoonlijke Bescherming

Persoonlijke beschermings middelen,

Bekijk onze Persoonlijke beschermingsmiddelen. Deze persoonlijke beschermingsmiddelen zijn in verschillende varianten te verkrijgen, van een mondkapje tot een veiligheidsbril, onze beschermingmiddelen zijn kant-en-klaar in verschillende situaties toe te passen. 

Toepassingen

Het beschermen van u als persoon tegen chemische of irriterende stoffen.


Advies bij persoonlijke bechermings middelen?

Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze voor de aanschaf van een van onze producten. Door onze jarenlange ervaring adviseren wij het het beste product voor uw situatie. Wij zijn iedere dag telefonisch bereikbaar op 06-14744735 of stuur een mail naar [email protected].

Neem voor meer vragen, informatie of prijzen contact met ons op!