Bekijk onze drukspuiten.

Gloria
Prima 5
De Gloria Prima 5 drukspuit is de bekendste drukspuit van Nederland. Praktisch en veelzijdig is deze drukspuit het perfecte gereedschap voor iedere klus.
33,95
KellerMV
2 Plus impregneerpomp
De Keller MV2 Plus impregneerpomp is een staande pompspuit met haspelhaken. De pomp is o.a. geschikt voor het aanbrengen van grondlagen & impregneren.
729,95
Gloria
Verlengstuk messing
Het Gloria messing verlengstuk is te gebruiken voor het verlengen van de spuitlans op de Gloria Prima 5 en andere rugspuiten van Gloria. Verkrijgbaar in 50, 70 en 100 cm.
15,95
Matabi
Polita 7
Zeer veelzijdige en betaalbare drukspuit.
23,95
0%
KellerMV Jerrycan Impregneerpomp
KellerMV
Jerrycan Impregneerpomp
De jerrycan impregneerpomp kan gemonteerd worden op iedere can. En is daardoor veelzijdig te gebruiken. Standaard geleverd met 5 meter slang en spuitpistool.
306,85 306,85
Gloria
Knijpkraan messing
Messing knijpkraan passend op alle gloria 3-8 Liter drukspuiten.
20,95
KellerMV
Revisieset MV2 / MV7 pomp
Revisieset voor Keller MV2 / MV7 pomp.
85,95
Gloria
Spuitlans messing
Messing spuitlans compleet met sproeikop passend op de Gloria Prima 5 en andere Gloria spuiten.
14,95
Bekijk onze drukspuiten.

Drukspuiten

Bekijk onze drukspuiten. Deze drukspuiten zijn in verschillende varianten te verkrijgen, van een gloria prima5 en de Matabi Polita 7 tot een electrische keller mv7 pomp, onze drukspuiten zijn kant-en-klaar in verschillende situaties toe te passen. De drukspuiten zijn van sterkte kwaliteit en zijn makkelijk mee te werken.

Toepassingen

Voor het opbrengen of overpompen van vloeistoffen onder lage druk,

Advies bij drukspuiten?

Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze voor de aanschaf van een van onze producten. Door onze jarenlange ervaring adviseren wij het het beste product voor uw situatie. Wij zijn iedere dag telefonisch bereikbaar op +31 (0)573-795264 of stuur een mail naar [email protected].

Neem voor meer vragen, informatie of prijzen contact met ons op!