Bekijk onze overige producten.

Ventosil
Basis set scheurherstel
Eenvoudig scheuren repareren in uw gevel met deze basis set inclusief spiraal ankers, lijmanker, voegspijker en instructies. Voor een compleet onzichtbare reparatie.
112,95
ABC Adamas
Spiraal Ankers
Spiraal ankers van RVS voor het herstellen van scheuren in uw gevel en het voorkomen van ergere schade in de toekomst. Ook voor het achteraf aanbrengen van lateien.
8,49
Gloria
Prima 5 vernevelspuit
De Gloria Prima 5 drukspuit met vernevel spuitlans is de bekendste drukspuit van Nederland. Praktisch en veelzijdig is deze drukspuit het perfecte gereedschap voor iedere klus.
30,95
ABC Adamas
Steenpasta set
Steen reparatie mortel set voor het repareren van boorgaten en beschadigingen aan stenen.
92,49
ABC Adamas
Steen reparatie mortel
De ABC Ademas steenreparatiemortel is uiterst geschikt voor het herstellen van beschadigingen aan natuur- en bakstenen, het opvullen van scheuren en het repareren van boorgaten. De mortel is verkrijgbaar in 9 kleuren en is daardoor toepasbaar op verschill
17,49
Weber Beamix
NoMix snelbeton - 20 kilo
Snel en stevig verankeren van palen voor speeltoestellen en schuttingen.
22,95
Ventosil
Poly BT Ankerlijm - 300 ml
Poly BT Ankerlijm is een zeer sterke verankeringslijm waarmee u iedere scheur kunt herstellen. Gebruik de ankerlijm in combinatie met onze spiraalankers.
11,65
KellerMV
2 Plus impregneerpomp
De Keller MV2 Plus impregneerpomp is een staande pompspuit met haspelhaken. De pomp is o.a. geschikt voor het aanbrengen van grondlagen & impregneren.
729,95
Weber Beamix
Weberfinish - Voegmiddel Waterdicht voor Tegels
weberfinish is een waterdicht voegmiddel voor het voegen van tegels. Het voegmiddel zorgt voor volledig gevulde gladde voegen en kan worden verwerkt in voegbreedtes van 2 tot 20 millimeter. Het voegmiddel is geschikt voor alle type tegels.
10,95
Gloria
Verlengstuk messing
Het Gloria messing verlengstuk is te gebruiken voor het verlengen van de spuitlans op de Gloria Prima 5 en andere rugspuiten van Gloria. Verkrijgbaar in 50, 70 en 100 cm.
15,95
SLP
Verkiezelingsvloeistof - 12 Kilo
SLP Verkiezelingsvloeisof is een injectievloeistof ter bestrijding van optrekkend vocht in poreuze bouwmaterialen.
115,95
ABC Adamas
Scheurherstel Kalk Mortel 10 Kilo
Scheurherstel mortel voor het aanbrengen van spiraalankers RVS 316 in kalkhoudende ondergronden.
61,95
Handschoenen
De Nitrosafe Chemische Handschoen is bestendig tegen chemicaliën en is voorzien van een extra textuur voor verbeterde grip. Verder is de handschoen gevoerd voor extra comfort en is het ideaal om te gebruiken in de chemische, olie- en levensmiddelenindustr
4,19
Gloria
Prima 5 met open spuitlans
De Gloria Prima 5 drukspuit met open spuitlans is de perfecte drukspuit voor het vloeiend impregneren van gevels en vloeren.
38,95
BLS
Ademhalingsmasker FFP2
Het FFP2 Stof/Nevel Ademhalingsmasker is ontworpen voor applicaties bij stof nevels en vezels. Het masker kan gebruikt worden bij concentraties van smetstoffen tot 4 keer de WEL (maximale blootstelling werkplek).
4,95
Gloria
Vernevel Spuitlans messing
Messing spuitlans compleet met sproeikop passend op de Gloria Prima 5 en andere Gloria spuiten.
14,95
KellerMV
Jerrycan Impregneerpomp
De jerrycan impregneerpomp kan gemonteerd worden op iedere can. En is daardoor veelzijdig te gebruiken. Standaard geleverd met 5 meter slang en spuitpistool.
306,85
Veiligheidsbril
De Veiligheidsbrill biedt een geweldige bescherming en comfort. Verder is de bril gemaakt van impact resistent polycarbonaat.
7,95
Gloria
Open Spuitlans messing
Open messing spuitlans voor het vloeiend aanbrengen van impregneer op gevel of vloer.
9,95
Bekijk onze overige producten.

Overige producten

Bekijk onze overige producten. Deze overige producten zijn in verschillende varianten te verkrijgen, van een mondkapje tot een scheurherstel producten, onze producten zijn kant-en-klaar in verschillende situaties toe te passen. 

 

Advies bij overige producten?

Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze voor de aanschaf van een van onze producten. Door onze jarenlange ervaring adviseren wij het beste product voor uw situatie. Wij zijn iedere dag telefonisch bereikbaar op 06-14744735 of stuur een mail naar [email protected].

Neem voor meer vragen, informatie of prijzen contact met ons op!