Bekijk onze overige producten.

Ruchem
Zelfklevende Beschermfolie
Deze zelfklevende beschermfolie is voor de bescherming tijdens schilder-, stukadoorswerk en gevelreiniging. Meer info? Zie hier onder!
€22,95
Ruchem
Basis set scheurherstel 6 ml
Basis set voor scheurherstel in uw gevel.
€109,95
Gloria
Prima 5 - Gloria
De Gloria Prima 5 drukspuit is de bekendste drukspuit van Nederland. Praktisch en veelzijdig is deze drukspuit het perfecte gereedschap voor iedere klus. Meer info? Zie hier onder!
€29,95
Ruchem
Spiraal Ankers per meter
Spiraal ankers voor het herstellen van scheuren in uw gevel. verkrijgbaar in verschillende diktes.
€8,15
-5%
Keller MV2 impregneerpomp
Keller
MV2 impregneerpomp
De Keller MV2 impregneerpomp is een staande pompspuit met haspelhaken. De pomp is o.a. geschikt voor het aanbrengen van grondlagen & impregneren. Meer info? Zie hier onder!
€780,45 €741,43
Ruchem
Basis set scheurherstel 4,5 ml
Basis set voor scheurherstel in uw gevel.
€109,95
Ventosil
PDMS 500
Deze silicone olie met een viscositeit van 500 is voor zeer veel doeleinden geschikt. Meer info? Zie hier onder!
€19,95
Smart
S-IRP Ankerfix
S-IRP Ankerfix is een zeer sterke twee componenten verankeringslijm waarmee u iedere scheur kunt herstellen in combinatie met de spiraalankers.
€11,19
-5%
Keller MV7 Vatpomp
Keller
MV7 Vatpomp
De MV 7 vatpomp kan direct op een vat gemonteerd worden met een vulopening met G 2 ” schroefdraad. Meer info? Zie hier onder!
€538,45 €511,53
-5%
Keller Jerrycan Impregneerpomp
Keller
Jerrycan Impregneerpomp
De jerrycan impregneerpomp kan gemonteerd worden op iedere can of vat. En is daardoor veelzijdig te gebruiken. Meer info? Zie hier onder!
€323,00 €306,85
Ventosil
Silicone Olie
Silicone Olie is universeel smeermiddel voor o.a kettingen, scheerapparaten, naaimachines en modelvoertuigen. Verkrijgbaar met handige tuit dop of in een spray flacon. Silicone smeermiddel.
€9,99
Kip
Afdekzeil LDPE
Afdekzeil LPDE 4x5 Meter voor het afdekken van straatwerk en vloeren
€4,40
Portwest
Handschoenen
De Nitrosafe Chemische Handschoen is bestendig tegen chemicaliën en is voorzien van een extra textuur voor verbeterde grip. Verder is de handschoen gevoerd voor extra comfort en is het ideaal om te gebruiken in de chemische, olie- en levensmiddelenindustr
€4,19
Portwest
Ademhalingsmasker FFP1
Het FFP1 Stof/Nevel Ademhalingsmasker is ontworpen voor applicaties bij stof nevels en vezels. Het masker kan gebruikt worden bij concentraties van smetstoffen tot 4 keer de WEL (maximale blootstelling werkplek).
€3,10
Portwest
Veiligheidsbril
De Veiligheidsbril is ontworpen met een ingebouwde wenkbrauwenbeschermer en geventileerde zijschermen. Deze bril biedt een geweldige bescherming en comfort. Verder is de bril gemaakt van impact resistent polycarbonaat zonder metalen onderdelen.
€4,19
Bekijk onze overige producten.

Overige producten,

Bekijk onze overige producten. Deze overige producten zijn in verschillende varianten te verkrijgen, van een mondkapje tot een scheurherstel producten, onze producten zijn kant-en-klaar in verschillende situaties toe te passen. 

Advies bij overige producten?

Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze voor de aanschaf van een van onze producten. Door onze jarenlange ervaring adviseren wij het het beste product voor uw situatie. Wij zijn iedere dag telefonisch bereikbaar op 06-14744735 of stuur een mail naar [email protected].

Neem voor meer vragen, informatie of prijzen contact met ons op!