Bekijk onze overige producten.

-10%
Ruchem Basis set scheurherstel
Ruchem
Basis set scheurherstel
Eenvoudig scheuren repareren in uw gevel met deze basis set. Verkrijgbaar met 4,5 en 6 mm spiraalankers. Vandaag besteld morgen in huis!
€112,95 €101,66
Gloria
Prima 5 - Gloria
De Gloria Prima 5 drukspuit is de bekendste drukspuit van Nederland. Praktisch en veelzijdig is deze drukspuit het perfecte gereedschap voor iedere klus.
€32,95
Ventosil
Silicone Olie - Viscositeit van 500 (PDMS 500)
Silicone olie met een viscositeit van 500 (PDMS 500). Voor zeer veel doeleinden geschikt. Op aanvraag is deze ook in andere viscositeiten te leveren.
€19,95
Ruchem
Spiraal Ankers per meter
Spiraal ankers voor het herstellen van scheuren in uw gevel. verkrijgbaar in verschillende diktes.

Meer info? Zie hier onder!
€8,15
Keller
MV2 impregneerpomp
De Keller MV2 impregneerpomp is een staande pompspuit met haspelhaken. De pomp is o.a. geschikt voor het aanbrengen van grondlagen & impregneren.
€741,43
Ventosil
Poly BT Ankerlijm - 300 ml
Poly BT Ankerlijm is een zeer sterke verankeringslijm waarmee u iedere scheur kunt herstellen in combinatie met de spiraalankers.
€11,19
Gloria
Verlengstuk 100 cm
Het Gloria messing verlengstuk 100 cm is te gebruiken voor het verlengen van de spuitlans op de Gloria Prima 5 en andere rugspuiten van Gloria. 
€21,95
0%
Keller Jerrycan Impregneerpomp
Keller
Jerrycan Impregneerpomp
De jerrycan impregneerpomp kan gemonteerd worden op iedere can of vat. En is daardoor veelzijdig te gebruiken. Standaard geleverd met 5 meter slang en spuitpistool.
€306,85 €306,85
Veiligheidsbril
De Veiligheidsbrill biedt een geweldige bescherming en comfort. Verder is de bril gemaakt van impact resistent polycarbonaat.
€7,95
Ventosil
Silicone Olie
Silicone Olie is universeel smeermiddel voor o.a kettingen, scheerapparaten, naaimachines en modelvoertuigen. Verkrijgbaar met handige tuit dop of in een spray flacon. Silicone smeermiddel.
€9,99
Ventosil
Hydrowax Conserveringswax
Ventosil-Hydrowax is een conserveringswax met perfecte droging en geeft langdurige bescherming aan o.a. lakwerk. Meer info? Zie hier onder!
€34,95
0%
Keller MV7 Vatpomp
Keller
MV7 Vatpomp
De MV 7 vatpomp kan direct op een vat gemonteerd worden met een vulopening met G 2 ” schroefdraad.
€511,53 €511,53
Gloria
Spuitlans messing
Messing spuitlans compleet met sproeikop passend op de Gloria Prima 5 en andere Gloria spuiten.
€14,95
Bekijk onze overige producten.

Overige producten,

Bekijk onze overige producten. Deze overige producten zijn in verschillende varianten te verkrijgen, van een mondkapje tot een scheurherstel producten, onze producten zijn kant-en-klaar in verschillende situaties toe te passen. 

Advies bij overige producten?

Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze voor de aanschaf van een van onze producten. Door onze jarenlange ervaring adviseren wij het het beste product voor uw situatie. Wij zijn iedere dag telefonisch bereikbaar op 06-14744735 of stuur een mail naar [email protected].

Neem voor meer vragen, informatie of prijzen contact met ons op!