Hout impregneer

-10%
Ventosil HI Houtimpregneermiddel
Ventosil
HI Houtimpregneermiddel
Ventosil HI is een waterwerend impregneermiddel voor hout. Dit middel is o.a. geschikt voor schuttingen, tuinmeubels en vlonders.
59,95 53,95
-10%
Ventosil HI Houtimpregneermiddel - Spuitflacon (1 liter)
Ventosil
HI Houtimpregneermiddel - Spuitflacon (1 liter)
Deze spuitflacon (1 liter) Ventosil HI is een waterwerend impregneermiddel voor hout. De spuitflacon is geschikt voor schuttingen, tuinmeubels en vlonders.
29,95 26,95
Hout impregneer

Hout impregneermiddelen van 123impregneer.nl

123impregneer.nl beschikt over 2 soorten hout impregneermiddelen. Onze Ventosil impregneer is een kant-en-klare impregneermiddel voor hout. Deze hout impregneermiddelen voorkomen het indringen van water, vuil of zelfs ongedierte voor alle soorten houten vlondersschuttingen en tuinmeubelen.

Ervaar onze voordelen

123impregneer.nl is fabrikant en leverancier van impregneermiddelen en -producten voor de zakelijke en particuliere markt in Nederland, België en Duitsland. Wij hebben geen tussenhandelaren, daarom zijn onze prijzen zeer aantrekkelijk. 123impregneer.nl is tevens distributeur van grondstoffen en concentraten, uitsluitend voor de zakelijke markt.

De gevelimpregneermiddelen van 123impregneer.nl bieden:

  • Een diep indringend vermogen;
  • Kant-en-klare aanbrengmogelijkheden;
  • Een kleurloze beschermlaag.

Advies bij hout impregneermiddelen

Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze voor de aanschaf van een van onze impregneermiddelen. Door onze jarenlange ervaring adviseren wij het het beste middel voor uw situatie. Wij zijn iedere dag telefonisch bereikbaar op +31 (0) 573-795264 of stuur een mail naar [email protected].