Oplosmiddel basis

Ventosil
TK8 Gevelimpregneermiddel
Oplosmiddelhoudend gevelimpregneermiddel met 8% silanen. Het beste impregneermiddel voor de professionele gebruiker. Meer info? Zie hier onder!
€21,99
Ventosil
TK6 Gevelimpregneermiddel
Waterafstotend gevelimpregneermiddel met 6% silanen. Zeer geschikt voor het her-impregneren van uw gevel. Meer info? Zie hier onder!
€16,49
Prochemko
Prevosil Speciaal Reukarm
Prevosil Speciaal Reukarm is een damp-open impregnering voor baksteen en natuursteen.
€79,99
Prochemko
Prevosil AS 25 Liter
Wetlook impregneer met (voeg)verstevigende eigenschappen op basis van siloxanen en alcohol voor minerale, poreuze ondergronden zoals voeg-/metselwerk.
€319,95
Oplosmiddel basis

Oplosbare impregneermiddelen

Bekijk onze oplosbare gevelimpregneermiddelen. Deze oplosmiddelen hebben een diep indringend vermogen, zijn kant-en-klaar in verschillende situaties toe te passen en laten bij het aanbrengen geen kleur achter. De impregneermiddelen zijn van sterkte kwaliteit en zijn makkelijk aan te brengen met een spuit of impregneermpomp.

Toepassingen

Op het moment dat het product dat u wilt impregneren ooit eerder is geïmpregneerd, is de enige optie om impregneermiddel te gebruiken op basis van oplosmiddelen. Impregneermiddelen op waterbasis hebben in deze situaties geen effect. 

Onze oplosbare impregneermiddelen zijn impregneermiddelen voor gevels. Door het aanbrengen van deze impregneer wordt het indringen van water en vuil voorkomen bij alle natuur en hardstenen, kunststeen, niet geglazuurde tegels, klinkers en baksteen voor zowel binnen als buitenshuis. 

Advies bij oplosbare impregneermiddelen

Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze voor de aanschaf van een van onze oplosbare gevelimpregneermiddelen. Door onze jarenlange ervaring adviseren wij het het beste middel voor uw situatie. Wij zijn iedere dag telefonisch bereikbaar op 06-14744735 of stuur een mail naar [email protected].

Neem voor meer vragen, informatie of prijzen contact met ons op!