Oplosmiddel basis

Ventosil
TK8 Gevelimpregneermiddel
Ventosil TK8 is ideaal voor het water- en vuilafstotend maken van natuursteen, kalkzandsteen en gebakken gevelstenen.
43,95
Ventosil
TK6 Gevel her-impregneermiddel
Geschikt voor het opnieuw water- en vuilafstotend maken van natuursteen, kalkzandsteen en gebakken gevelstenen. Ideaal voor gevels die reeds behandeld zijn.
34,95
Prochemko
Prevosil Speciaal Reukarm
Prevosil Speciaal Reukarm is een damp-open impregnering voor baksteen en natuursteen.

Meer info? Zie hier onder!
92,89
Prochemko
Prevosil AS 25 Liter
Wetlook impregneer met (voeg)verstevigende eigenschappen op basis van siloxanen en alcohol voor minerale, poreuze ondergronden zoals voeg-/metselwerk.

Meer info? Zie hier onder!
348,49
Ventosil
Bio 10 Gevel impregneermiddel
Nieuw in Nederland: Biologisch Gevel impregneermiddel! Maar liefst 15 jaar bescherming tegen vocht en vuil in uw gevel, zonder een enorme, negatieve impact op het milieu.
46,39
Oplosmiddel basis

Oplosmiddel houdende impregneermiddelen

Bekijk onze oplosmiddel houdende gevelimpregneermiddelen. Deze oplosmiddelen hebben een diep indringend vermogen, zijn kant-en-klaar in verschillende situaties toe te passen en laten bij het aanbrengen geen kleur achter. De impregneermiddelen zijn van sterkte kwaliteit en zijn gemakkelijk aan te brengen met een spuit of impregneerpomp.

Toepassingen

Op het moment dat het product dat u wilt impregneren ooit eerder is geïmpregneerd, is voor een volgende behandeling met impregneermiddel de enige optie om impregneermiddel te gebruiken op basis van oplosmiddelen. Impregneermiddelen op waterbasis hebben in deze situatie geen effect. 

Onze oplosmiddel houdende impregneermiddelen zijn impregneermiddelen voor gevels. Door het aanbrengen van deze impregneer wordt het indringen van water en vuil voorkomen bij alle natuur en hardstenen, kunststeen, niet geglazuurde tegels, klinkers en baksteen voor zowel binnen als buitenshuis. 

Advies bij oplosmiddel houdende impregneermiddelen

Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze voor de aanschaf van een van onze oplosmiddel houdende gevelimpregneermiddelen. Dankzij onze jarenlange ervaring adviseren wij het het beste middel voor uw situatie. Wij zijn iedere dag telefonisch bereikbaar op +31 (0) 573-795264 of stuur een mail naar [email protected].

Neem voor meer vragen, informatie of prijzen contact met ons op!