Creme impregneer

Ventosil
Crème impregneercreme
Crème is impregneercreme en geschikt voor het water en vuil afstotend maken van kalkzandsteen, gebakken gevelstenen en beton.
76,95
Prochemko
Prevosil GB Impregneer creme
Prevosil GB impregneer creme is het product voor het nauwkeurig impregneren van o.a vensterbanken en rollagen. Zeer nauwkeurig en eenvoudig aan te brengen.
74,95
Creme impregneer

Creme impregneermiddelen

Het creme impregneermiddel is waterafstotend en sterk geconcentreerd. Deze creme heeft een diep indringend vermogen en laat bij het aanbrengen geen kleur achter. Het creme impregneermiddel is aan te brengen met een verfroller, kwast of een spuit.

Toepassingen

Het impregneermiddel is een waterafstotende gevelcreme op basis van silaan-siloxaan in emulsievorm. Deze is speciaal ontworpen voor de toepassing op baksteen, kalkzandsteen en beton. Naast het diep indrigende vermogen is het regenvast na uitharding, vermindert uittreding van zouten aanzienlijk, is dampdoorlatend en algen en moswerend. Het product is vrij van oplosmiddelen en is pasteus. 

Advies bij ons creme impregneermiddel

Wij helpen u graag met het maken van de keuze voor creme impregneermiddel. Het kan zijn dat er in uw situatie andere middelen beter van toepassing zijn. Door onze jarenlange ervaring adviseren wij het het beste middel voor uw situatie. Wij zijn iedere dag telefonisch bereikbaar op +31 (0) 573-795264 of stuur een mail naar [email protected].

Neem voor meer vragen, informatie of prijzen contact met ons op!