Crème impregneer

Ventosil
Crème impregneercreme
Ventosil Crème is impregneercreme geschikt voor het water- en vuilafstotend maken van kalkzandsteen, gebakken gevelstenen en beton.
82,89
Prochemko
Prevosil GB Impregneer creme
Prevosil GB impregneer creme is het product voor het nauwkeurig impregneren van o.a vensterbanken en rollagen. Zeer nauwkeurig en eenvoudig aan te brengen.
78,89
Crème impregneer

Crème impregneermiddelen

Het crème impregneermiddel is waterafstotend en sterk geconcentreerd. Deze crème heeft een diep indringend vermogen en laat bij het aanbrengen geen kleur achter. Het crème impregneermiddel is aan te brengen met een verfroller, kwast of een spuit.

Toepassingen

Het impregneermiddel is een waterafstotende gevelcrème op basis van silaan-siloxaan in emulsievorm. Deze is speciaal ontworpen voor de toepassing op baksteen, kalkzandsteen en beton. Naast het diep indringende vermogen is het regenvast na uitharding, vermindert uittreding van zouten aanzienlijk, is dampdoorlatend en algen en moswerend. Het product is vrij van oplosmiddelen en is pasteus. 

Advies bij ons crème impregneermiddel

Wij helpen u graag met het maken van de keuze voor crème impregneermiddel. Het kan zijn dat er in uw situatie andere middelen beter van toepassing zijn. Door onze jarenlange ervaring adviseren wij het het beste middel voor uw situatie. Wij zijn iedere dag telefonisch bereikbaar op +31 (0) 573-795264 of stuur een mail naar [email protected].

Neem voor meer vragen, informatie of prijzen contact met ons op!