Betonimpregneer

Ventosil
Beton10 Beton impregneer
Beton10 is impregneermiddel dat geschikt is voor het water en vuil afstotend maken van beton. Zeer sterke beschermlaag.
99,95
Ventosil
Beton40 Betonimpregneer
Ventosil Beton40 is impregneermiddel dat geschikt is voor het water en vuil afstotend maken van horizontaal en verticaal beton.
99,95
Ventosil
Beton10 Beton impregneer - 1 liter
Impregneermiddel Beton10 (1 liter). Deze spuitflacon maakt het zeer gemakkelijk om beton op kleine schaal water en vuil afstotend te maken. Zeer sterke beschermlaag.
55,95
Ventosil
Protector B Aanrechtblad impregneer pakket
Waterafstotend impregneermiddel voor uw betonnen, composieten of granieten aanrechtblad op waterbasis. Voorkom blijvende vlekken met Protector B.
42,95
Prochemko
Prevosil AS 25 Liter
Wetlook impregneer met (voeg)verstevigende eigenschappen op basis van siloxanen en alcohol voor minerale, poreuze ondergronden zoals voeg-/metselwerk.

Meer info? Zie hier onder!
326,95
Ventosil
Bio 10 Beton impregneermiddel
Nieuw in Nederland: Biologisch Beton impregneermiddel. Vrijwel geurloos beton impregneer voor binnen en buiten. Op basis van biologisch afbreekbaar oplosmiddel.
112,95
Ventosil
B50 Betonverharder
Ventosil B50 verhard, verdicht en beschermd beton.
69,95
Ventosil
Curing Compound P50
Beschermt vers gestort beton tegen te snelle droging .
17,95
Betonimpregneer

Hoogwaardige beton impregneermiddelen

123impregneer.nl beschikt over verschillende soorten, sterke betonimpregneermiddelen. De kwalitatief hoogstaande impregneer zijn kant-en-klare middelen voor de bescherming van beton! Onze beton impregneermiddelen voorkomen het indringen van water, vuil, olie en vet op betonnen ondergronden.

Beton coaten of impregneren?

Beton impregneermiddelen zijn ook geschikt voor gevilinderde betonvloeren. Om de staat van de betonvloer zo mooi mogelijk te houden wordt er vaak gebruikt gemaakt van een coating. Hierbij wordt er een laag over de vloer gebracht. De betonimpregneer van Ventosil beschermt echter beter dan een dergelijke coating. Het impregneermiddel trekt in de porien van het beton, daarnaast verandert er visueel niets aan de betonvloer. Tenslotte is de prijs van beton impregneermiddelen vaak voordeliger dan een coating. 

Daardoor heeft impregneermiddel nog een aantal voordelen ten opzichte van een coating:

  • Wanneer beton gecoat wordt ademt het niet meer, wat ervoor zorgt dat de kwaliteit afneemt;
  • De impregneerlaag op beton slijt minder snel dan een coatlaag;
  • Beton dat voorzien is van impregneermiddel krast minder snel dan beton dat voorzien is van een coatlaag.

Ervaar onze voordelen

123impregneer.nl is fabrikant en leverancier van impregneermiddelen en -producten. Wij werken zonder tussenhandelaren, daarom zijn onze prijzen zeer aantrekkelijk voor de zakelijke en particuliere markt in Nederland, België en Duitsland. 

De impregeneermiddelen van 123impregneer.nl bieden:

  • Een diep indringend vermogen;
  • Kant-en-klare aanbrengmogelijkheden;
  • Een kleurloze beschermlaag.

Advies bij beton impregneermiddelen

Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze voor de aanschaf van een van onze betonimpregneermiddelen. Door onze jarenlange ervaring adviseren wij het het beste middel voor uw situatie. Wij zijn iedere dag telefonisch bereikbaar op +31 (0) 573-795264 of stuur een mail naar [email protected]

Bekijk het assortiment 

Bij ons vindt u verschillende soorten beton impregneringen om uw beton te beschermen. Voor verdere vragen, informatie of prijzen kunt u contact met ons opnemen!