Betonimpregneer

Ventosil
Beton10 Beton impregneer
Beton10 is impregneermiddel dat geschikt is voor het water- en vuilafstotend maken van betonnen oppervlaktes waaronder vloeren en gevels. Na aanbrengen biedt het impregneermiddel een zeer sterke beschermlaag om het beton.
99,95
Ventosil
Beton40 Betonimpregneer
Ventosil Beton40 is impregneermiddel dat geschikt is voor het water- en vuilafstotend maken van horizontaal en verticaal beton.
99,95
Ventosil
Beton10 Beton impregneer - 1 liter
Beton10 impregneermiddel spuitflacon van 1 liter. Met deze spuitflacon wordt het zeer gemakkelijk om beton op kleine schaal water- en vuilafstotend te maken. Beton blijft langer in topconditie met Ventosil Beton10!
55,95
Ventosil
Aanrechtblad impregneer pakket
Waterafstotend impregneermiddel op waterbasis voor uw betonnen, composieten of granieten aanrechtblad. Voorkom blijvende vlekken met Protector B en houd uw aanrechtblad langer mooi.
42,95
Prochemko
Prevosil AS 25 Liter
Wetlook impregneer met (voeg)verstevigende eigenschappen op basis van siloxanen en alcohol voor minerale, poreuze ondergronden zoals voeg-/metselwerk.

Meer info? Zie hier onder!
326,95
Ventosil
Bio 10 Beton impregneermiddel
Nieuw in Nederland: Biologisch Beton impregneermiddel. Vrijwel geurloos beton impregneer voor binnen en buiten. Op basis van biologisch afbreekbaar oplosmiddel.
112,95
Ventosil
B50 Betonverharder
Ventosil B50 verhard, verdicht en beschermd beton.
69,95
Ventosil
Curing Compound P50
Beschermt vers gestort beton tegen te snelle droging .
17,95
Betonimpregneer

Hoogwaardige beton impregneermiddelen

123impregneer.nl beschikt over verschillende soorten, sterke betonimpregneermiddelen. De kwalitatief hoogstaande impregneer zijn kant-en-klare middelen voor de bescherming van beton! Onze beton impregneermiddelen voorkomen het indringen van water, vuil, olie en vet op betonnen ondergronden.

Beton coaten of impregneren?

Beton impregneermiddelen zijn ook geschikt voor gevlinderde betonvloeren. Om de staat van de betonvloer zo mooi mogelijk te houden wordt vaak gebruikt gemaakt van een coating. Hierbij wordt er een laag over de vloer aangebracht. De betonimpregneer van Ventosil beschermt echter beter dan een dergelijke coating. Het impregneermiddel trekt in de poriën van het beton, daarnaast verandert er visueel niets aan de betonvloer. Tenslotte is de prijs van beton impregneermiddelen vaak voordeliger dan een coating. 

Daardoor heeft impregneermiddel nog een aantal voordelen ten opzichte van een coating:

  • Wanneer beton gecoat wordt ademt het niet meer, wat ervoor zorgt dat de kwaliteit afneemt;
  • De impregneerlaag op beton slijt minder snel dan een coatlaag;
  • Beton dat voorzien is van impregneermiddel krast minder snel dan beton dat voorzien is van een coatlaag.

Ervaar onze voordelen

123impregneer.nl is fabrikant en leverancier van impregneermiddelen en -producten. Wij werken zonder tussenhandelaren, daarom zijn onze prijzen zeer aantrekkelijk voor de zakelijke en particuliere markt in Nederland, België en Duitsland. 

De impregeneermiddelen van 123impregneer.nl bieden:

  • Een diep indringend vermogen;
  • Kant-en-klare aanbrengmogelijkheden;
  • Een kleurloze beschermlaag.

Advies bij beton impregneermiddelen

Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze voor de aanschaf van een van onze betonimpregneermiddelen. Dankzij onze jarenlange ervaring adviseren wij het beste middel voor uw situatie. Wij zijn iedere dag telefonisch bereikbaar op +31 (0) 573-795264 of stuur een mail naar [email protected]

Bekijk het assortiment 

Bij ons vindt u verschillende soorten beton impregneringen om uw beton te beschermen. Voor verdere vragen, informatie of prijzen kunt u contact met ons opnemen!