Brandvertragers

Ventovlam
Ventovlam-T - Brandvertragende Spray
Ventovlam-T is brandvertragend impregneermiddel voor tijdelijke toepassingen tot max. 3 maanden. Voorkom brand met deze brandvertragende spray!
17,49
Ventovlam
Ventovlam Combi - Brandvertragende Spray
Ventovlam Combi is een brandvertragend impregneermiddel voor o.a hout, riet & papier. Voorkom brand met deze brandvertragende spray!
39,95
Ventovlam
X-MAS Impregneermiddel - Brandvertragend
Ventovlam is een brandvertragend impregneermiddel voor (kunst) kerstbomen, kersttakken en andere decoratie. Voorkom brand!
27,95
Brandvertragers

Brandvertragers van 123impregneer.nl

123impregneer.nl beschikt over verschillende soorten brandvertragers. Ons Ventovlam brandvertragend impregneermiddel is een kant-en-klare brandvertrager voor toepassingen zoals tentoonstellingen, beurzen, festivals en concerten. Maar daarnaast ook erg gebruikelijk voor in huis, bijvoorbeeld voor gordijnen, meubels planten en/ of synthetische decoratiestoffen. Oftewel, voor zowel binnen- als buitenshuis erg toepasbaar, waarmee de kans op brand aanzienlijk verkleind wordt!

Ervaar onze voordelen

123impregneer.nl is fabrikant en leverancier van impregneermiddelen en -producten voor de zakelijke en particuliere markt in Nederland, België en Duitsland. Wij hebben geen tussenhandelaren, daarom zijn onze prijzen zeer aantrekkelijk. 123impregneer.nl is tevens distributeur van grondstoffen en concentraten, uitsluitend voor de zakelijke markt.

De Brandvertragende impregneermiddelen van 123impregneer.nl bieden:

  • De hoogst haalbare scores bij testen;
  • Kant-en-klare aanbrengmogelijkheden;
  • Een kleurloze beschermlaag.

Advies bij brandvertragers

Weet u niet goed welk brandvertragend impregneermiddel u nodig heeft, of in welke hoeveelheid? Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze voor de aanschaf van één van onze brandevertragende impregneermiddelen. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u het het beste middel voor uw situatie adviseren. Wij zijn iedere dag telefonisch bereikbaar op +31 (0)573-795264 of stuur een mail naar [email protected].

Neem voor meer vragen, informatie of prijzen contact met ons op!