Brandvertragers

Ventovlam
Ventovlam-T Brandvertragend Impregneermiddel
Ventovlam-T Brandvertragend impregneermiddel voor tijdelijke toepassingen tot max. 3 maanden. Meer info? Zie hier onder!
€16,75
Ventovlam
X-MAS Impregneermiddel - Brandvertragend
Ventovlam is een brandvertragend impregneermiddel voor (kunst) kerstbomen, kersttakken en andere decoratie. Meer info? Zie hier onder!
€20,95
Ventovlam
Ventovlam-Combi Brandvertragend
Ventovlam-combi is een brandvertragend impregneermiddel voor o.a hout, riet & papier. Meer info? Zie hier onder!
€31,45
Brandvertragers
Ventovlam Brandvertragers

Brandvertragers van 123impregneer.nl

Ruchem BV - 123impregneer.nl beschikt over verschillende soorten goedkope brandvertragers. Onze Ventovlam brandvertragende impregneer is een kant-en-klare brandvertragend impregneer voor toepassingen zoals tentoonstellingen, beurzen, festivals en concerten. Ook erg toepasselijk voor bijvoorbeeld gordijnen.Deze brandvertragende impregneer vertragen de brand voor zowel binnen als buiten!

Ervaar onze voordelen

Ruchem BV - 123impregneer.nl is fabrikant en leverancier van impregneermiddelen en -producten voor de zakelijke en particuliere markt in Nederland, België en Duitsland. Wij hebben geen tussenhandelaren, daarom zijn onze prijzen zeer aantrekkelijk. Ruchem BV is tevens distributeur van grondstoffen en concentraten, uitsluitend voor de zakelijke markt.

De Brandvertragende impregneermiddelen van Ruchem BV bieden:

  • De hoogst haalbare score bij testen
  • Kant-en-klare aanbrengmogelijkheden;
  • Een kleurloze beschermlaag.

 

Advies bij gevelimpregneermiddelen

Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze voor de aanschaf van een van onze brandevertragende impregneermiddelen. Door onze jarenlange ervaring adviseren wij het het beste middel voor uw situatie. Wij zijn iedere dag telefonisch bereikbaar op 06-14744735 of stuur een mail naar [email protected].

Neem voor meer vragen, informatie of prijzen contact met ons op!