Winkelwagen
0 artikelen
Geen producten gevonden...
Verlanglijst
artikelen
U moet ingelogd zijn om deze functie te gebruiken....
Inloggen
Als u een account bij ons heeft, meld u dan aan.
Registreren
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
23 Jun 2021

Vetvlekken van muur verwijderen

Vetvlekken van je muur verwijderen doe je zo! 

Heb jij vetvlekken gevonden op je muur en wil je weten hoe je deze kan verwijderen? Je bent aan het juiste adres! In deze blog leggen we uit hoe je de vlekken van je muur verwijdert en wat je hiervoor nodig hebt.

Ga direct door naar:

 

Waarom het belangrijk is vetvlekken te verwijderen

Olie spetters op de muur van de keuken na het koken, vetvlekken door lichaamsolie na het insmeren... Vetvlekken op je muur kunnen verschillende oorzaken hebben. De vlekken zien er niet mooi uit, maar kunnen ook in de weg zitten wanneer je je muur wilt schilderen of behandelen. Het vet zorgt namelijk dat je coating niet hecht. Daarom is het belangrijk om de vetvlekken van je muur te verwijderen. Hier lees je hoe je dat doet. 

 

Met dit reinigingsmiddel verdwijnen vetvlekken van je muur

Voor het verwijderen van vetvlekken op je muur raden wij Vetclean Foam Pompspray aan. Dit middel is ideaal voor het snel en grondig oplossen van vet en vuil van vloeren, machines en wanden. De foam blijft gemakkelijk zitten op je muur en kan dus goed intrekken, waardoor jij gemakkelijk de vetvlekken verwijdert van je muur.

Vetclean Foam is geschikt voor gebruik op verscheidene harde, zachte en licht poreuze ondergronden. Hoeveel je nodig hebt van het middel, hangt af van de ondergrond en de mate van vervuiling. Gemiddeld kun je met één spray 2 tot 5 m² muur, vloer of een ander oppervlak schoonmaken.

 

Vetvlekken verwijderen in 3 stappen

De Vetclean Foam Pompspray is kant-en-klaar, het middel hoeft dus niet verdund te worden. Er zijn geen eisen aan de omstandigheden van het gebruik, maar pas het niet toe in direct zonlicht of met vorst. Ben jij klaar voor een schone muur? Volg dan deze 3 stappen:

Stap 1. Spray de Vetclean Foam op je muur, verdeel over de vlek en laat een tijdje inwerken;

Stap 2. Wrijf het foam van de vlek met tissue papier of een microvezeldoelkje;

Stap 3. Is de vlek nog niet weg? Herhaal dan stap 1 en 2. 

 

Geen vlekken meer met 123impregneer

Is jouw muur toe aan wat extra aandacht? Hopelijk wordt jouw muur weer als nieuw met behulp van deze blog. Heb je nog vragen of ben je toe aan persoonlijk advies? Wij helpen je graag verder. Bel, mail of chat, dan kijken we wat we voor elkaar kunnen betekenen! 

E-mail: [email protected]

Telefonisch+31(0)573 795264