Acties

-15%
Ventosil HI Houtimpregneermiddel
Ventosil
HI Houtimpregneermiddel
Ventosil HI is een water- en vuilwerend impregneermiddel voor hout. Dit middel is onder andere geschikt voor het beschermen van schuttingen, tuinmeubels en vlonders.
50,70 43,09
-15%
Ventosil HI Houtimpregneermiddel - Spuitflacon (1 liter)
Ventosil
HI Houtimpregneermiddel - Spuitflacon (1 liter)
Deze spuitflacon (1 liter) Ventosil HI is een water- en vuilwerend impregneermiddel voor hout. De spuitflacon is geschikt voor hard en zacht hout buitenshuis zoals schuttingen, tuinmeubels en vlonders.
25,74 21,88
Ventosil
Impregneer doe het zelf pakket
Het impregneer doe het zelf pakket is een pakket met hulpproducten waarmee iedereen zijn woning kan impregneren. Meer info? Zie hier onder!
86,29
Ventosil
Gevelimpregneer pakket TK6
Het gevelimpregneer pakket met Ventosil TK6 - 5 liter bevat de belangrijkste hulpproducten waarmee iedereen zijn woning kan impregneren.
94,95
-10%
Weber Beamix Snelcement
Weber Beamix
Snelcement
Weber Snelcement is een reparatiemortel met snelle verharding.
13,95 12,56
Ventosil
Gevelimpregneer pakket TK8
Het gevelimpregneer pakket met daarin Ventosil TK8 - 5 Liter bevat de belangrijkste hulpproducten waarmee iedereen zijn woning kan impregneren. TK8 is perfect voor gevels die al eerder geïmpregneerd zijn of waarvan je het niet zeker weet!
99,95
Ventosil
Buitenmuur impregneer pakket - WB8
Het buitenmuur impregneer pakket met daarin Ventosil WB8 - 5 Liter bevat de belangrijkste hulpproducten waarmee iedereen zijn nog niet eerder behandelde buitenmuur kan impregneren.
97,95
Rust-oleum
Garagevloercoating pakket
Het Garagevloercoating pakket met daarin Ventosil TK8 - 4 kilo bevat de belangrijkste hulpproducten waarmee iedereen zelf zijn garagevloer kan coaten.
136,95
Prochemko
Easy-Wax R Pakket
Easy-Wax R Pakket reinigt en beschermt kunststof en andere gecoate oppervlakken. Maak kennis met deze sterke kunststof bescherming. 
28,95
Ventosil
Gevelimpregneer pakket - WB8
Het gevel impregneer pakket met daarin Ventosil WB8 - 5 Liter bevat de belangrijkste hulpproducten waarmee iedereen zijn nog niet eerder behandelde buitenmuur kan impregneren.
97,95
Ventosil
Dakimpregneer pakket - Dak10
Het Dakimpregneer pakket met daarin Ventosil Dak10 - 5 liter bevat de belangrijkste hulpproducten waarmee iedereen zijn dak kan impregneren
124,95
-10%
Weber Beamix Cement 4 Kilo
Weber Beamix
Cement 4 Kilo
Weber Beamix Cement is ideaal te gebruiken als bindmiddel voor cementgebonden mortels.
5,99 5,39