Winkelwagen
0 artikelen
Geen producten gevonden...
Verlanglijst
artikelen
U moet ingelogd zijn om deze functie te gebruiken....
Inloggen
Als u een account bij ons heeft, meld u dan aan.
Registreren
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
21 Jun 2021

Voorstrijk voor het stucen

Voorstrijk aanbrengen voor het stucen

Na het lezen van deze blog weet je het belang van voorstrijk voor het stucen, welk middel je nodig hebt en hoe je hiermee om moet gaan!

Ga direct door naar:

 

Waarom wil ik voorstrijk aanbrengen voor het stucen?

Voorstrijk gebruiken voor het stucen is van belang wanneer je een goede hechting van je stucwerk wil krijgen. Door voorstrijk aan te brengen creëer je een egaal zuigende ondergrond en/of een betere hechting voor je stucwerk. Je stucwerk kan hierdoor optimaal verharden en blijft lang goed. Er zijn verschillende voorstrijk producten die gebruikt kunnen worden voor het voorbewerken van verschillende ondergronden.

 

Welk voorstrijkmiddel heb ik nodig?

Bij 123impregneer.nl hebben we verschillende voorstrijkmiddelen in het assortiment. Perfect om aan te brengen voor het stucen of schilderen. Allemaal voor een mooier eindresultaat. Bekijk hier onze voorstrijkmiddelen. De hoeveelheid voorstrijkmiddel die je nodig hebt hangt af van het middel dat je gebruikt. Onze middelen verschillen van 5 tot 10m² per liter tot wel 30m² per liter. 

Stappenplan

Stap 1. Bepaal met wat voor soort ondergrond je te maken hebt;

Stap 2. Kies het juiste voorstrijkmiddel;

Stap 3. Breng het middel aan met een lage druk spuit, verfroller of kwast. Hiervoor raden we aan de gebruiksaanwijzing van het middel dat je gekozen hebt goed door te lezen;

Stap 4. Laat het middel opdrogen en je kan beginnen met stucen!

 

Heb je nog vragen over het aanbrengen van voorstrijk?

Neem gerust contact met ons op! Dit kan door te bellen naar +31(0)573 795264 of door het sturen van een e-mail of chatbericht. Wij helpen je graag verder!