Winkelwagen
0 artikelen
Geen producten gevonden...
Verlanglijst
artikelen
U moet ingelogd zijn om deze functie te gebruiken....
Inloggen
Als u een account bij ons heeft, meld u dan aan.
Registreren
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
01 Oct 2021

Vlekken op de vensterbank verwijderen

Heb jij recentelijk een huis gekocht, maar kunnen de vensterbanken nog wel wat liefde gebruiken? Of worden jouw vensterbanken intensief gebruikt als extra tafel en vraag je je af hoe je van die vlekken afkomt? Het verschilt nogal van welk materiaal vensterbanken gemaakt worden. Hoe vind je het perfecte middel voor jouw vensterbank? 

In deze blog vertellen we hoe je het best de vlekken op je vensterbank kunt verwijderen, met welk middel en hoe je vlekken in de toekomst kunt voorkomen. 

Ga direct door naar:

Waarom wil je vlekken op je vensterbank verwijderen?

Vlekken op je vensterbank dragen over het algemeen niet (positief) bij aan de uitstraling van je huis. Los van het enkele geval waar vlekken karakter toevoegen, willen de meeste mensen graag van die vlekken af. Los van hoe mooi vlekken op de vensterbank zijn, kunnen bepaalde vlekken ook verder in je vensterbank trekken. Verstandig dus om er op tijd bij te zijn! Daarom vertellen we hier wat je het beste kunt gebruiken en hoe je te werk gaat om vlekken van je vensterbank te verwijderen. 

 

Wat verwijdert de vlekken op mijn vensterbank?

Voor het verwijderen van vet- en roetvlekken raden wij Vetclean foamspray aan. Deze foam is uitermate geschikt voor het oplossen van vet en vuil van wanden, vloeren, machines, maar ook onbehandeld hout en vensterbanken. Het middel is snel, effectief en schuimend en werkt op harde, zachte en licht poreuze oppervlakken. Per fles kun je gemiddeld 2 tot 5 vierkante meter aan oppervlak vlekvrij maken.

 

Stap voor stap vlekken op de vensterbank verwijderen

Ben jij klaar voor vlekvrije vensterbanken? Volg deze 3 stappen en bekijk het resultaat!

Stap 1. Vetclean Foam is klaar voor gebruik en hoeft dus niet verdund te worden; 

Stap 2. Pak een microvezel doek of tissue papier en de spray;

Stap 3. Spray het product gelijkmatig over de vensterbank, laat enige tijd inwerken en wrijf droog met de doek. 

De vensterbank hoeft niet nagewassen te worden. Zijn de vlekken nog niet geheel verdwenen? Herhaal dan de behandeling. Afhankelijk van de steen- of houtsoort van de vensterbank kan ervoor gekozen worden om de vensterbanken te impregneren, zodat deze een langere tijd schoon meegaan. Heb je nog vragen na het lezen van deze blog of loop je ergens tegenaan tijdens de behandeling? Twijfel niet om contact met ons op te nemen.