Winkelwagen
0 artikelen
Geen producten gevonden...
Verlanglijst
artikelen
U moet ingelogd zijn om deze functie te gebruiken....
Inloggen
Als u een account bij ons heeft, meld u dan aan.
Registreren
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
21 Jun 2021

Roet verwijderen van stenen muur

Zelf roet verwijderen van een stenen muur?

Ben jij benieuwd hoe je roet kunt verwijderen van je muur na brand? Brand, een open haard en kaarsen kunnen roetaanslag op je muren als gevolg hebben. Niet zo mooi natuurlijk. Gelukkig is roetaanslag relatief gemakkelijk te verwijderen van je stenen muur, zolang je dit jaarlijks bijhoudt. Hoe meer roetaanslag, hoe meer lagen, hoe lastiger te verwijderen.

In deze blog leggen we uit wat je nodig hebt om roetaanslag te verwijderen van je muur, hoeveel je hiervan nodig hebt en welke stappen je moet zetten om succesvol te zijn. Lees dus snel verder!

Ga direct door naar:

Wat heb ik nodig voor het verwijderen van roet op de muur?

Vetclean Foam Pompspray is ideaal voor het snel en grondig oplossen van vet en vuil van vloeren, machines en wanden. Dankzij de schuimende laag werkt het middel goed op verticale ondergronden. Dat maakt de spray ideaal om de roetaanslag van jouw muur te verwijderen. De Vetclean Foam Pompspray kan je gebruiken op allerlei soorten ondergronden; hard, zacht en licht poreus. Het verbruik van het middel is afhankelijk van de ondergrond en vervuiling, maar het theoretische verbruik is 2 tot 5 m² per flacon. De foam is kant en klaar, verdun het middel dus niet voor gebruik. 

Stappenplan voor het verwijderen van roet op de muur

De Vetcleam Foam kan in praktisch alle omstandigheden ingezet worden, maar pas het niet toe bij directe zon of vorst. Met deze 3 stappen verwijder jij roetaanslag succesvol van je stenen muren:

Stap 1. Spray het product op de stenen muur, verdeel over het te reinigen oppervlak en laat enige tijd inwerken; 

Stap 2. Wrijf droog met een microvezel doekje of tissue papier; 

Stap 3. Herhaal stap 1 en 2 zo nodig.

 

Veel succes met het verwijderen van de roetaanslag! 

 

Roet verwijderen met 123impregneer.nl

Heb je na het lezen van deze blog nog vragen over het verwijderen van roet, is het je niet gelukt of heb je behoefte aan professioneel advies? Wij helpen je graag! Neem via de mail of telefonisch contact met je op, dan kijken wij wat we voor je kunnen betekenen.