Winkelwagen
0 artikelen
Geen producten gevonden...
Verlanglijst
artikelen
U moet ingelogd zijn om deze functie te gebruiken....
Inloggen
Als u een account bij ons heeft, meld u dan aan.
Registreren
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
06 Oct 2021

Natuurstenen vloer schoonmaken

Hoe kan ik mijn natuurstenen vloer schoonmaken?

Wanneer je investeert in een natuurstenen vloer wil je natuurlijk dat deze een lange tijd in top kwaliteit blijft. Om dat te realiseren is het belangrijk om de vloer op de juiste manier schoon en in goede conditie te houden. Veel soorten schoonmaakmiddel kunnen schadelijk zijn voor natuursteen. Wat kun je dan wel gebruiken om van jouw vloeren te kunnen blijven genieten? Wij bespreken het in deze blog!

Ga direct door naar:

Jouw natuurstenen vloer intensief reinigen

Is het tijd voor een intensieve reiniging van jouw vloer? Het is verstandig om jouw natuurstenen vloer met regelmaat schoon te maken. Het kan echter voorkomen dat jouw vloer al een tijd lang niet is gereinigd, bijvoorbeeld wanneer jij net een huis met die vloer hebt gekocht. Dan is het verstandig om de vloer intensief te reinigen met Faber/30. Na een intensieve reiniging kan de vloer langdurig beschermd worden met een impregneermiddel, bijvoorbeeld Protw Lux.

Onderhoud en schoonmaak van natuurstenen vloeren

Voor het onderhoud van natuursteen raden wij Neugel natuursteen onderhoud aan. Dit middel heeft een uitstekend reinigende werking en laat bovendien een aangename, frisse geur achter op de vloer. Het middel is eenvoudig in gebruik: meng het middel met water en brengt met een dweil of vlakmop aan op de vloer. Het schoonmaakmiddel is vriendelijk voor het oppervlak en bij gebruik bouw je geen laagjes op. 

 

Een schone natuurstenen vloer in 3 stappen

Stap 1. Meng 2 tot 4 dopjes Faber Neugel per 5 liter water;

Stap 2. Leg het mengsel en een dweil of vlakmop klaar voor gebruik;

Stap 3. Dweil de vloer met een dun laagje van het mengsel, schrob zachtjes over hardnekkige vervuiling;

Je vloer is hierna weer stralend en ruikt weer fris! Heb je vragen over dit middel of kunnen wij je ergens anders mee helpen? Neem dan contact op met onze medewerkers, we helpen graag!