Winkelwagen
0 artikelen
Geen producten gevonden...
Verlanglijst
artikelen
U moet ingelogd zijn om deze functie te gebruiken....
Inloggen
Als u een account bij ons heeft, meld u dan aan.
Registreren
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
03 Feb 2022

Badkamertegels schoonmaken

Snel en effectief jouw badkamertegels schoonmaken met 123impregneer.nl

Aanslag, vet, voegen en lastige hoekjes; een badkamer schoonmaken lijkt een grote klus. Dit kan het ook zijn wanneer je niet de juiste, effectieve producten gebruikt en op een efficiënte wijze te werk gaat. Toch kan het schoonmaken van jouw douchetegels en badkamer snel en goed gebeuren. 

Een schone badkamer met glanzende en blinkende tegels geeft altijd een fijn gevoel. Bovendien maakt een intensieve schoonmaakbeurt het gemakkelijker om jouw badkamer schoon te houden met geregeld schoonmaken. Lees hier onze tips en volg ons stappenplan om jouw badkamertegels schoon te maken én houden!

Ga direct door naar:

 

Dit heb je nodig voor het schoonmaken van jouw badkamertegels

Voor het reinigen van tegels, of het nu gaat om leisteen, zandsteen, keramiek, graniet of andere tegels, raden wij Faber tegelreiniger aan. Deze tegelreiniger is een licht zuurhoudend reinigend product op waterbasis, geschikt voor alle niet-zuurgevoelige materialen. Het reinigt verschillende oppervlakken en werkt tot diep in de textuur en poriën van het oppervlak. Daardoor is deze reiniger in staat om opgehoopt vuil op jouw tegels op te lossen en te verwijderen. Wanneer je ervoor kiest om de reiniger in mindere mate te verdunnen, kan de tegelreiniger er zelfs voor zorgen dat opgebouwd residu van ongeschikte onderhoudsproducten wordt verwijderd. 

 

De voordelen van Faber Tegelreiniger voor badkamers

  • Hoog kwalitatieve reiniger;

  • Vriendelijk voor zuurbestendig materiaal én voegen;

  • Geschikt voor het verwijderen van lichte voegsluier;

  • Na verdunnen direct klaar voor gebruik;

  • Weekt vervuiling los voor een eenvoudige reiniging. 

 

Schone badkamer- en douchetegels in 3 stappen!

Pak je Faber tegelreiniger en een doek, vlakmop of schrobpad. Verwijder losse vervuiling met een stofzuiger of bezem en zorg dat de tegels droog zijn. Meng nu 1 deel van de tegelreiniger in een emmer met 1 tot 10 delen water, afhankelijk van de mate van vervuiling. Test het mengsel op een onopvallende, kleine plek om te testen of het product geschikt is en/of correct verdund. Heb je de juiste verhouding? Dan kun je beginnen met het stappenplan om jouw badkamertegels schoon te maken! 

Stap 1. Breng het product aan op de tegels en schrob het oppervlak;

Stap 2. Laat het product 10 tot 20 minuten inwerken, maar laat het niet indrogen. Schrob tussentijds om de reinigende werking te versterken en ondersteunen. 

Stap 3. Verwijder het product nu volledig van de tegels en spoel na met een ruime hoeveelheid water. Herhaal de behandeling bij onvoldoende resultaat, eventueel met een hogere concentratie tegelreiniger. 

Let op: Breng het product niet aan op warme of hete oppervlakken. Heb jij vloerverwarming in de badkamer? Zet deze dan tijdig uit en laat afkoelen voor het schoonmaken. 

Voor het dagelijks vloeronderhoud kun je Faber Vloeronderhoud gebruiken. Dit middel hoeft niet nagespoeld te worden en is snel en eenvoudig in gebruik. 

 

Badkamertegels schoon met 123impregneerl.nl

Heb je vragen of hulp nodig bij het schoonmaken van je badkamertegels of ben je benieuwd of Faber Tegelreiniger geschikt is voor jouw tegels? Neem gerust contact met ons op, onze medewerkers helpen je graag! 

E-mail[email protected]

Telefonisch+31(0)573 795264