Winkelwagen
0 artikelen
Geen producten gevonden...
Verlanglijst
artikelen
U moet ingelogd zijn om deze functie te gebruiken....
Inloggen
Als u een account bij ons heeft, meld u dan aan.
Registreren
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
21 Jun 2021

Vetvlekken in houten vloer verwijderen

Hoe verwijder ik vetvlekken uit mijn houten vloer?

Spetterde de olie in de pan tijdens het koken, heb je iets ingevet op de veranda, viel de fles met olie om tijdens het insmeren of heb je net een huis gekocht en vetvlekken ontdekt in de vloer? Geen zorgen, dit hoeft niet het einde van je vloer te betekenen. Afhankelijk van het hout en de afwerking van de vloer kan terpentine of groene zeep gebruikt worden om je vloer te reinigen. Werkt dit niet? Dan helpen we je in deze blog verder de vetvlekken te verwijderen.

Ga direct door naar:

Reinigingsmiddel voor vetvlekken in houten vloeren

Voor het snel en grondig oplossen van vet en vuil van vloeren raden wij Vetclean pompspray aan. Dit middel is tevens gemakkelijk in gebruik op verticale oppervlakken. Met één flacon kunt je ongeveer 2 tot 5 m² van vlekken ontdoen. 

Voor het ontvetten en reinigen van hout buitenshuis kun je ook gebruik maken van de Gloria Hout/WPC special reiniger. Dit middel kan gebruikt worden op behandeld en onbehandeld hout en heeft een verbruik van 1 liter per 50m². Maak het middel aan met water, spuit met behulp van de Gloria Prima 5 het oppervlak in en werk met een borstel na voor het beste resultaat.

 

Waarom je vetvlekken in de houten vloer wilt verwijderen

Heb jij last van vetvlekken in je houten vloer? Wij raden aan om deze tijdig te verwijderen. Dat heeft verschillende redenen:

  • Vetvlekken in je vloer zien er natuurlijk niet mooi uit. Het kan het aanzicht van je huis flink veranderen.

  • Als je van plan bent om je vloer (opnieuw) te coaten of behandelen, is het essentieel om vet te verwijderen. Vet kan zorgen dat verf of coating niet hecht. 

  • Hoe langer je het vet laat zitten, hoe verder het intrekt en hoe lastiger het vet te verwijderen.

 

Jouw houten vloer vlekvrij in een paar stappen

De Vetclean Foam kan in praktisch alle omstandigheden ingezet worden, maar pas het niet toe bij directe zon of vorst. In twee stappen verwijder jij vetvlekken uit je houten vloer. 

Stap 1. Spray het product op de houten vloer, verdeel over het te reinigen oppervlak en laat enige tijd inwerken; 

Stap 2. Wrijf droog met een microvezel doekje of tissue papier.

Herhaal stap 1 en 2 zo nodig. Veel succes met het verwijderen van de vetvlekken! 

 

Kunnen wij je helpen?

Heb je na het lezen van deze blog vragen over het verwijderen van vetvlekken uit je houten vloer of ben je benieuwd welk reinigingsmiddel de juiste is voor jouw probleem? Neem contact met ons op via de chat, de mail of telefonisch, onze professionals helpen je graag!

E-mail: [email protected]

Telefonisch+31(0)573 795264