Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Flevopol uni - universeel voorstrijk middel

Flevopol uni - universeel voorstrijk middel

17,49
niet op voorraad
Hechtmiddel voor diverse toepassingen. Regelt de porositeit en versterkt de oppervlakte- cohesie van de ondergrond en verbetert de hechting.
123impregneer.nl - Jouw specialist in impregneermiddelen
 • Gemiddeld een 8,9
  Onze klanten waarderen ons.
 • Snelle levering
  Op werkdagen voor 15:00 uur besteld? Zelfde dag nog verzonden!
 • Vragen?
  Onze klantenservice staat voor u klaar!
 • Kwaliteit
  Zeer hoge klantbeoordelingen
Beschrijving

Toepassing Flevopol Uni

Weber Flevopol Uni is een veelzijdig hechtmiddel dat gebruikt wordt voor verschillende toepassingen. Het reguleert de porositeit en versterkt de cohesie van het oppervlak, waardoor de hechting verbeterd wordt.

Voordelen

Weber Flevopol Uni biedt vele voordelen, waaronder geschiktheid voor vrijwel ieder oppervlak. Het wordt ingezet bij verschillende toepassingen, zoals voorstrijken voor tegelwerk, muurverf, hout en anhydriet. Ontdek ook ons volledige aanbod aan voorstrijkmiddelen.

Verwerking universeel voorstrijk middel

 • Voorstrijkmiddel op zuigende ondergronden: Meng 1 deel Weber Flevopol Uni met 3 delen water. Dit mengsel wordt gebruikt als voorstrijkmiddel op zuigende ondergronden.
 • Aanbrand-voorstrijkmiddel op gladde, niet-zuigende ondergronden: Meng Weber Flevopol Uni, grof zand, cement en water in een volumeverhouding van 1:1:1:1. Breng dit mengsel aan met een stoffer in een laag van 2 à 3 mm dik. Laat het mengsel 16 uur drogen en breng vervolgens opnieuw een laag Weber Flevopol Uni verdund met water in de volumeverhouding van 1:3 aan als voorstrijkmiddel.
 • Isolatie-voorstrijkmiddel op anhydriet en hout: Breng 1 deel Weber Flevopol Uni vermengd met 1 deel water aan als isolatie-voorstrijkmiddel op anhydriet en hout. Laat het 24 uur drogen en breng daarna opnieuw een laag Weber Flevopol Uni verdund met water in de volumeverhouding van 1:3 aan.
 • Toeslagmiddel in mortels: Voeg maximaal 10% van het gewicht van het cement toe aan het aanmaakwater van de mortel. Bij vloerverwarming is het aanbevolen om minimaal 5% toe te voegen.
 • Voorstrijk op zuigende ondergrond in combinatie met muurverf: Meng 1 deel Weber Flevopol Uni met 5 delen water. Dit mengsel wordt gebruikt als voorstrijk op zuigende ondergronden voordat er muurverf wordt aangebracht.

Wil je meer informatie over voorstrijk aanbrengen voor het stucen? Lees dan ons uitgebreide blogartikel.

Productsoort Voorstrijk
Merk Weber
Kleur Wit
Type Toeslagmiddel
Verbruik Sterk afhankelijk van de toepassing, ongeveer 30 m2 per liter
Droogtijd 2 tot 4 uur
Minimale verwerkingstemperatuur 5 graden
Maximale verwerkingstemperatuur N.v.t
Beoogd gebruik
Binnen/buitengebruik Binnen en buiten
Vochtregulerende werking N.v.t.
Bescherming in jaren N.v.t.
Houdbaarheid in jaren 1 jaar
Substantie Dispersie