Gevel reparatie

Is jouw gevel aan reparatie toe? Bij 123impregneer hebben we het assortiment waarmee je met gemak jouw gevel weer laat stralen.

Lees meer arrow_downward_alt
Ventosil
Basisset scheurherstel
Eenvoudig scheuren repareren in jouw gevel met deze basis set inclusief spiraal ankers, lijmanker, voegspijker en instructies. Voor een compleet onzichtbare reparatie.
€128,74
Bekijken
Weber
Kleurstof voor Mortels
Duurzame inkleuring van mortels (0,5, 1 of 2,5 kilo) met Weber Kleurstof. Kleurecht, niet uit te spoelen en onder andere toegepast bij voegwerk en reparatiemortels.
€18,99
Bekijken
ABC Adamas
Steen reparatie mortel - per kleur
De ABC Ademas steenreparatiemortel in 9 kleuren is uiterst geschikt voor het herstellen van beschadigingen aan natuur- en bakstenen, het opvullen van scheuren en het repareren van boorgaten
€23,95
Bekijken
ABC Adamas
Spiraal Ankers
Spiraal ankers van RVS Inox voor het herstellen van scheuren in uw gevel en het voorkomen van ergere schade in de toekomst. Ook voor het achteraf aanbrengen van lateien.
€10,29
Bekijken
Weber Beamix
Voegmortel voor metselwerk (5 kilo)
Voegmortel voor het voegen van metselwerk van bakstenen en metselstenen zoals keramische blokken, kalkzandstenen binnen, beton-stenen en blokken, steenstrips en natuursteen. Ook zeer geschikt voor het repareren van voegwerk.
€12,95
Bekijken
Ventosil
Poly BT Ankerlijm (300ml)
Poly BT Ankerlijm is een zeer sterke verankeringslijm waarmee u iedere scheur kunt herstellen. Gebruik de ankerlijm in combinatie met onze spiraalankers.
€13,39
Bekijken
ABC Adamas
Scheurherstel Kalk Mortel (10 kilo)
Scheurherstel mortel voor het aanbrengen van spiraalankers RVS 316 in kalkhoudende ondergronden.
€72,05
Bekijken
ABC Adamas
Steenpasta set - 8 kleuren steen reparatie
Steen reparatie mortel set voor het repareren van boorgaten en beschadigingen aan stenen.
€102,47
Bekijken
Weber Beamix
Weberfinish - Voegmiddel Waterdicht voor Tegels (4 kilo)
weberfinish is een waterdicht voegmiddel voor het voegen van tegels. Het voegmiddel zorgt voor volledig gevulde gladde voegen en kan worden verwerkt in voegbreedtes van 2 tot 20 millimeter. Het voegmiddel is geschikt voor alle type tegels.
€13,29
Bekijken
Weber Beamix
Beton reparatie
Weber Beton reparatie is een veelzijdig toepasbare reparatiemortel voor het repareren van wanden en vloeren.
€10,49
Bekijken
Weber Beamix
Metselmortel eco (5 kilo)
Weber Beamix Metselmortel eco is een duurzame metselmortel geschikt voor het metselen van dragend, niet dragend en waterkerend metselwerk.
€6,95
Bekijken
Weber
Weberad snel - mortel versneller (2,5L)
Versneller voor mortels waardoor de afbind- en verhardingstijd van mortels wordt verkort.
€29,95
Bekijken
Weber Beamix
Cement (4 kilo)
Weber Beamix Cement is ideaal te gebruiken als bindmiddel voor cementgebonden mortels.
€8,95
Bekijken
Gevel reparatie

Herstelproducten voor gevel reparatie

Dit zijn al onze herstelproducten voor de reparatie van jouw gevel. Met een kant-en-klare toepassing, een hoge kwaliteit en flink gebruiksgemak, kun jij als zakelijke klant én particulier met deze producten uit de voeten. Van mortel en spiraalankers tot een complete basis herstelset; bij 123impregneer hebben we het aanbod voor jouw gevel!

Toepassing van de gevel reparatie artikelen

Het vastzetten van de scheur in de muur door middel van spiraalankers met ankerlijm of het vastzetten van losse stenen met metselmortel. Daarna het voegwerk bijwerken met één van de voegmortels. Door deze toepassing is het onzichtbaar in de gevel.

Advies bij herstel producten?

Geen zorgen, wij staan voor je klaar! Neem contact met ons op bij vragen of voor advies, we helpen graag het juiste antwoord te vinden voor elke situatie. En dat is samen zo gepiept, want wij zitten al heel wat jaren in deze industrie! Niet gevonden wat je zocht? Kijk eens tussen onze andere producten en tools.

Vrijblijvend contact opnemen? Wij zijn iedere dag telefonisch bereikbaar op tel:+31 (0) 573-795264 of stuur een mail naar [email protected].