Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel Venclean HF Plus gevelreiniger - 20 Liter

Venclean HF Plus gevelreiniger - 20 Liter

€85,95
op voorraad
Venclean Gevelreiniger HF Plus is een sterk werkende, vloeibare gevelreiniger. Uitstekend geschikt voor het reinigen van zwaar vervuilde ondergronden.
Voor 15:00 besteld volgende werkdag in huis.
Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis.
123impregneer.nl - Uw specialist in impregneermiddelen
 • Gratis verzending vanaf €35
  Veilig en vertrouwd betalen.
 • Snelle levering
  Op werkdagen voor 15:00 uur besteld? Morgen in huis!
 • Vragen?
  Onze klantenservice staat voor u klaar!
 • Kwaliteit
  10 jaar garantie op productwerking.
Beschrijving

Venclean Gevelreiniger HF Plus:

Venclean Gevelreiniger HF Plus (mildere variant van HF Superieur) is een sterk werkende, dun vloeibare, zure gevelreiniger op basis van o.a. fluorwaterstofzuur en is uitstekend geschikt voor het reinigen van zwaar vervuilde ondergronden als niet kalkhoudende steensoorten zoals baksteen, klinkers en beton.

Verwijderd met name zwarte lekstrepen. Gevelreiniger HF Plus is een sterke gevelreiniger op basis van Fluorwaterstof (HF) en niet ionogene stoffen, geschikt voor het verwijderen van uitgelopen voegen in de bouw.  Het verwijdert zeer efficiënt de atmosferische aanslag, zwarte korst (patinalaag) en andere vervuilingen.

Inhoud: 20 liter


Productinformatie: 


Werkzame stoffen: fluorwaterstofzuur 

vlampunt: n.v.t. 

kleur: kleurloos 

Viscositeit: vloeibaar


Gebruiksaanwijzing:  

Gevelreiniger HF Plus is te verdunnen tot 1:4, maar het gevaar is dan dat het te behandelen oppervlak niet egaal schoon wordt. Het te behandelen oppervlak eerst verzadigen met water d.m.v. een hogedrukreiniger. Gevelreiniger HF Plus gelijkmatig aanbrengen met een zachte borstel van onderen naar boven. Vervolgens 15 tot 30 minuten laten inwerken. Daarna afspuiten met minimaal 80 atmosfeer waterdruk, het liefst warm, van onderen naar boven. 
Zeer secuur werken is een vereiste voor een goed resultaat. Afhankelijk van de vervuiling te gebruiken vanaf puur tot verdund met water 1:3, Gemiddeld kunt U per liter product 10m2 behandelen, dus bij puur gebruik 10m2 per liter,verdund met water 1:3 (gebruikelijk) 30m2 per liter Gevelreiniger HF Plus.


Niet geschikt voor kalkhoudende steensoorten en andere zuurgevoelige oppervlakken zoals glas en kozijnen etc. Deze dienen afgedekt te worden met zelfklevende folie.


Applicatiegereedschap: Borstel.


Geschikte ondergronden: Baksteen, klinkers en beton.


Bescherming: Draag zuurbestendige kleding, handschoenen en een beschermingsmiddel voor de ogen en het gezicht.