15% korting op het gehele assortiment tijdens het Black Friday weekend bij 123impregneer.nl! Heb jij verschillende klussen in en rondom het huis op de planning staan voor dit voorjaar? Van 26 tot en met 29 november sla je jouw impregneermiddel, reinigingsmiddel, apparatuur en meer extra goedkoop in op onze webshop. 

 

Black Friday kortingen

Tijdens ons Black Friday weekend inkopen doen? De 15% korting geldt op het gehele assortiment. Dat betekent dat je onze impregneermiddelen, reinigingsproducten, coatings, verf en andere producten voordelig aan kunt schaffen.

Ook onze brandvertragers haal je dit weekend in huis voor minder. Dus wil jij er veilig bijzitten deze kerst? Dit is je kans om jouw kerstboom, gordijnen, jas en meer te impregneren. Ons Ventovlam brandvertragend impregneermiddel is een kant-en-klare brandvertrager, voor commercieel én particulier gebruik. Het is erg goed binnenshuis te gebruiken, bijvoorbeeld voor gordijnen, kerstbomen, meubels planten en/of synthetische decoratiestoffen.

 

Dit belooft 123impregneer.nl

  • 30 dagen bedenktijd;
  • Vrijblijvend, professioneel advies;
  • Gratis verzending bij besteding vanaf 35 euro;
  • Op werkdagen voor 15:00u besteld, de zelfde dag nog verzonden!
  • 10 jaar garantie op de productwerking (betreft verkopersgarantie)
  • Geen tussenhandelaren, de scherpste prijs!
  • Aangesloten bij het Thuiswinkel Waarborg

 

Advies bij Black Friday aankopen?

Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze voor de aanschaf van een van onze impregneermiddelen, -producten of andere producten uit ons assortiment.. Door onze jarenlange ervaring adviseren wij het het beste middel voor uw situatie. Wij zijn iedere dag telefonisch bereikbaar op 0573-795264 of stuur een mail naar [email protected].