Gevelreiniging

Venclean
Venclean HF Plus gevelreiniger
Venclean HF Plus gevelreiniger is een sterk werkende, dun vloeibare, zure gevelreiniger geschikt voor ondergronden zoals baksteen, klinkers en beton. Meer info? Zie hier onder!
€85,95
Prochemko
Algendoder
Algendoder concentraat is een zeer efficiente algendoder voor het verwijderen van algen en schimmels. Maak kennis met de effectieve Prochemko Algendoder.
€14,99
Prochemko
R.A.P.P. Verf Afbijt
R.A.P.P. is geschikt voor het afbijten van graffiti, verf- en vernislagen, epoxyharsen, polyurethaanharsen, polymeerdispersies, betonverven en verkeersstrepen, evenals de reiniging van diverse steensoorten.
€49,95
Prochemko
Kalk-Cement-Ex
Kalk-Cement-Ex verwijderd zonder enige moeite kalk en cement resten van uw gevel. Meer info? Zie hier onder!
€9,95
Prochemko
Murodex BIO
Murodex BIO gevelreiniger is een milieuvriendelijke gevelreiniger voor steenachtige ondergronden
€96,95
Venclean
Venclean HF Superieur gevelreiniger
Venclean HF Superieur gevelreiniger is een zeer sterk werkende, dun vloeibare, zure gevelreiniger. Zeer geschikt voor kalkhoudende steensoorten zoals baksteen, klinkers en beton. Meer info? Zie hier onder!
€85,95
Prochemko
Murodex ZR
Murodex ZR Gevelreinigers gel voor niet zuurgevoelige ondergronden
€149,95
Venclean
Venclean Mosweg
Venclean Mosweg is de professionele mos reiniger die toegepast kan worden op vele soorten ondergronden. Meer info? Zie hier onder.
€12,95
Prochemko
Monumentique pasta C
Neutrale reinigingspasta voor marmer, zandsteen en kalkzandsteen
€259,95
Gevelreiniging

Gevelreinigings producten,

Bekijk onze gevelreinigings producten producten. Deze reinigingsproducten zijn in verschillende varianten te verkrijgen, van een biologische reiniger tot Hf reinigers, onze producten zijn kant-en-klaar in verschillende situaties toe te passen. 

Advies bij Gevelreinigers?

Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze voor de aanschaf van een van onze producten. Door onze jarenlange ervaring adviseren wij het het beste product voor uw situatie. Wij zijn iedere dag telefonisch bereikbaar op 06-14744735 of stuur een mail naar [email protected].

Neem voor meer vragen, informatie of prijzen contact met ons op!