Reiniging en Bescherming

Reiniging en Beschermingsproducten van 123impregneer.nl Ruchem BV - 123impregneer.nl beschikt over een zeer goede Reiniging en beschermingsmiddelen. Voor ieder oppervlak bieden wij het juiste reiniging en beschermingsmiddel. Onder andere voor het reini

Venclean
Venclean HF Plus gevelreiniger
Venclean HF Plus gevelreiniger is een sterk werkende, dun vloeibare, zure gevelreiniger geschikt voor ondergronden zoals baksteen, klinkers en beton. Meer info? Zie hier onder!
€85,95
Venclean
Venclean HF Superieur gevelreiniger
Venclean HF Superieur gevelreiniger is een zeer sterk werkende, dun vloeibare, zure gevelreiniger. Zeer geschikt voor kalkhoudende steensoorten zoals baksteen, klinkers en beton. Meer info? Zie hier onder!
€85,95
Venclean
Venclean Mosweg
Venclean Mosweg is de professionele mos reiniger die toegepast kan worden op vele soorten ondergronden. Meer info? Zie hier onder.
€12,95
-21%
Ruchem Impregneer doe het zelf pakket
Ruchem
Impregneer doe het zelf pakket
Het impregneer doe het zelf pakket is een pakket met hulpproducten waarmee iedereen zijn woning kan impregneren. Meer info? Zie hier onder!
€79,95 €62,95
Ruchem
Impregneer Pakket Pro
Het impregneer pakket pro is een pakket met hulpproducten waarmee iedereen zijn woning kan impregneren. Meer info? Zie hier onder!
€459,95
Prochemko
Algendoder
Algendoder concentraat is een zeer efficiente algendoder voor het verwijderen van algen en schimmels. Maak kennis met de effectieve Prochemko Algendoder.
€14,99
Prochemko
Alurex Speciaal
Alurex Speciaal is zeer geschikt voor het reinigen van aluminium en rvs,
€13,95
Prochemko
Kalk-Cement-Ex
Kalk-Cement-Ex verwijderd zonder enige moeite kalk en cement resten van uw gevel. Meer info? Zie hier onder!
€9,95
Prochemko
Easy-Wax R
Easy-Wax R reinigt en beschermt kunststof en andere gecoate oppervlakken. Easy-Wax R is een kunststof bescherming.
€22,25
Prochemko
Vanex ontvetter
Vanex is een geconcentreerde sterk alkalische reiniger voor gelakte oppervlakken op basis van oppervlakte actieve stoffen, reinigingsversterkers en loog. Verwijdert aangekoekte vervuilingsresten, zoals insecten, teer, olie en stof, van plastisolbeplating,
€42,95
Prochemko
Murodex BIO
Murodex BIO gevelreiniger is een milieuvriendelijke gevelreiniger voor steenachtige ondergronden
€96,95
Prochemko
Kuraltex BL 314 10 Liter
Kuraltex BL 314 Transparant beschermingsmiddel voor aluminium en kunststof.
€349,95
Prochemko
Murodex ZR
Murodex ZR Gevelreinigers gel voor niet zuurgevoelige ondergronden
€149,95
Prochemko
Polijstcreme
Polijstcrème is een mengsel van silicium en tensio-aktieve stoffen. Kan in suspensie gebruikt worden als reinigingsmiddel voor geëtst vensterglas. Polijstcrème is gemakkelijk te verwerken, geschikt voor het reinigen en/of polijsten van vlakglas. Veilig in
€51,95
Prochemko
Monumentique pasta C
Neutrale reinigingspasta voor marmer, zandsteen en kalkzandsteen
€259,95
Prochemko
R.A.P.P. Verf Afbijt
R.A.P.P. is geschikt voor het afbijten van graffiti, verf- en vernislagen, epoxyharsen, polyurethaanharsen, polymeerdispersies, betonverven en verkeersstrepen, evenals de reiniging van diverse steensoorten.
€49,95
Reiniging en Bescherming

Reiniging en Beschermingsproducten van 123impregneer.nl

Ruchem BV - 123impregneer.nl beschikt over een zeer goede Reiniging en beschermingsmiddelen. Voor ieder oppervlak bieden wij het juiste reiniging en beschermingsmiddel. Onder andere voor het reinigen van gevels, glas, kozijnen en andere gelakte oppervlakken hebben wij de juiste producten.

Ervaar onze voordelen

Ruchem BV - 123impregneer.nl is fabrikant en leverancier van impregneermiddelen en -producten voor de zakelijke en particuliere markt in Nederland, België en de grensstreek van Duitsland. Wij hebben geen tussenhandelaren, daarom zijn onze prijzen zeer aantrekkelijk. Ruchem BV is tevens distributeur van grondstoffen en concentraten, uitsluitend voor de zakelijke markt.

De reiniging en beschermingsmiddelen van Ruchem BV bieden:

  • Kant-en-klare aanbrengmogelijkheden;
  • Een geschikt product voor ieder oppervlak

Advies bij reiniging en beschermingsmiddelen:

Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze voor de aanschaf van een van onze reiniging en beschermingsmiddelen. Door onze jarenlange ervaring adviseren wij het het beste middel voor uw situatie. Wij zijn iedere dag telefonisch bereikbaar op 06-14744735 of stuur een mail naar [email protected].