Folie

Kip
Zelfklevende Beschermfolie Groen
Deze zelfklevende, groene beschermfolie is voor de bescherming tijdens schilder-, stukadoorswerk en gevelreiniging. Voor een professionele bescherming.
€24,95
Kip
Zelfklevende Beschermfolie Transparant
Met zelfklevende beschermfolie kunt u uw kozijnen, vloeren en andere oppervlakken beschermen bij werkzaamheden. Voor een professionele bescherming!
€22,95
RB
RB Guard Spuitfolie 10 Liter
Spuitbare, goed verwijderbare folie voor tijdelijke bescherming van beton trappen, kunststof-, aluminium- en houten- deuren en kozijnen.
€105,95
Folie
 
Afdekfolie voor het beschermen van vloeren, kozijnen en ramen

Bescherming nodig bij het schilderen, stucen of reinigen van de gevel? Bekijk hier onze Folieproducten, waaronder spuitfolie en zelfklevende folies. Deze producten zijn in verschillende uitvoeringen te krijgen zodat u altijd het juiste folie heeft. 

 

Toepassingen

Onze folies zijn te gebruiken voor het beschermen van uw vloeren, kozijnen en ramen. Wij leveren aan zakelijke gebruikers en particulieren.


Advies bij folie?

Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze voor de aanschaf van een van onze producten. Door onze jarenlange ervaring adviseren wij het het beste product voor uw situatie. Wij zijn iedere dag telefonisch bereikbaar op 06-14744735 of stuur een mail naar [email protected].

Neem voor meer vragen, informatie of prijzen contact met ons op!