Textiel impregneer

Hoogwaardige producten voor het waterafstotend maken van o.a: jassen, tenten, cabrio kappen, zeilen, kussens, paardendekens en nog veel meer!

Ventosil
PRO Tex
Textiel impregneer speciaal ontwikkeld voor het waterafstotend maken van jassen, schoenen, skikleding, paardendekens en andere stoffen.
39,95
Ventosil
PRO ST
Softtop impregneer speciaal ontwikkeld voor het waterafstotend maken van cabriolet daken, tentdoek en boot kappen.
59,95
Ventosil
Pro Tex textielimpregneer - Spuitflacon (1 liter)
Deze spuitflacon (1 liter) van Pro Tex textiel impregneer is speciaal ontwikkeld voor kleinschalig gebruik. Ideaal voor het waterafstotend maken van jassen, schoenen, skikleding, paardendekens en andere stoffen.
18,99
Ventosil
PRO ST - Softtop impregneer - Spuitflacon (1 liter)
Spuitflacon (1 liter) Softtop impregneer ideaal voor het kleinschalig gebruik. Speciaal ontwikkeld voor het waterafstotend maken van cabriolet daken en boot kappen.
24,95
Ventosil
PRO NV Marine
Textiel impregneer speciaal ontwikkeld voor het waterafstotend maken van o.a: zeilen en bekleding aan boord van jachten en schepen.
69,95
Ventosil
PRO NV Marine impregneer - Spuitflacon (1 liter)
Deze spuitflacon (1 liter) textiel impregneer van PRO NV Marine is speciaal ontwikkeld voor het waterafstotend maken van o.a: zeilen en bekleding aan boord van jachten en schepen.
32,95
Textiel impregneer

Ventosil PRO textiel impregneringen van 123impregneer.nl:

123impregneer.nl beschikt over hoogwaardige producten voor het waterafstotend maken van o.a: jassen, tenten, cabrio kappen, zeilen, kussens, paardendekens en nog veel meer!

Ervaar onze voordelen

123impregneer.nl is fabrikant en leverancier van impregneermiddelen voor de zakelijke en particuliere markt in Nederland, België en Duitsland. Wij hebben geen tussenhandelaren, daarom zijn onze prijzen zeer aantrekkelijk.  

Het textiel impregneer van 123impregneer.nl biedt:

  • Een diep indringend vermogen;
  • Kant-en-klare aanbrengmogelijkheden;
  • Een kleurloze beschermlaag.

Advies bij textiel impregneermiddelen

Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze voor de aanschaf van een van onze impregneermiddelen. Door onze jarenlange ervaring adviseren wij het het beste middel voor uw situatie. Wij zijn iedere dag telefonisch bereikbaar op +31 (0) 573-795264 of stuur een mail naar [email protected]

Neem voor meer vragen, informatie of prijzen contact met ons op!