Nieuw: Biologisch impregneer (afbreekbaar oplosmiddel houdend)

Ventosil Bio 10. Biologisch afbreekbaar oplosmiddel houdend impregneer. Het enige toekomst bestendige alternatief voor conventioneel oplosmiddel houdend impregneer.

Ventosil
Bio 10 Beton impregneermiddel
Nieuw in Nederland: Biologisch Beton impregneermiddel. Vrijwel geurloos beton impregneer voor binnen en buiten. Op basis van biologisch afbreekbaar oplosmiddel.
121,99
Ventosil
Bio 10 Dak impregneermiddel
Nieuw in Nederland: Biologisch Dak impregneermiddel. Voorkomt de hechting van mos en alg op dakpannen, leien en singels, zonder een enorme impact op het milieu.
91,89
Ventosil
Bio 10 Gevel impregneermiddel
Nieuw in Nederland: Biologisch Gevel impregneermiddel! Maar liefst 15 jaar bescherming tegen vocht en vuil in uw gevel, zonder een enorme, negatieve impact op het milieu.
46,39
Nieuw: Biologisch impregneer (afbreekbaar oplosmiddel houdend)

Bio impregneermiddel! Het eerste biologische impregneermiddel, toepasbaar voor Gevel-, Beton- en Dakimpregnering. Het is speciaal ontwikkeld in samenspraak met Shell Nederland en Brenntag om een toekomstbestendig product te kunnen leveren aan de professionele gebruiker. Het uitgangspunt hiervan is geweest om een product neer te zetten met de zelfde of betere eigenschappen dan conventioneel oplosmiddel houdend impregneer.

 

Voordelen:

  • Door het gebruik van Biologisch afbreekbaar oplosmiddel is dit product toekomstbestendig;
  • Doordat dit oplosmiddel geen vluchtige stoffen bevat is het vrijwel geurloos;
  • De verwerkbaarheid is het zelfde als bij ander oplosmiddel houdend impregneermiddel;
  • Door het hogere vlampunt is het veiliger om mee te werken;
  • 15 jaar garantie op de werking!

Levering:

Dit product is te verkrijgbaar op www.123impregneer.nl

Verpakking:

Ventosil Bio 10 producten zijn verkrijgbaar in verpakkingen van 1, 5, 10, 20, 25, 200 en 1000 Liter. Ook zijn er mogelijkheden om te leveren in swap body bulk containers.

 

Meer weten over deze producten?

Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze voor de aanschaf van een van onze impregneermiddelen. Dankzij onze jarenlange ervaring adviseren wij het het beste middel voor uw situatie. Wij zijn iedere dag telefonisch bereikbaar op +31 (0) 573-795264 of stuur een mail naar [email protected].