Betonimpregneer

Betonimpregneer

Hoogwaardige betonimpregneermiddelen

Ruchem BV beschikt over verschillende soorten, sterke betonimpregneermiddelen. De kwalitatief hoogstaande impregneer zijn kant-en-klare middelen voor de bescherming van beton! Onze betonimpregneermiddelen voorkomen het indringen van water, vuil, olie en vet op betonnen ondergronden.

Beton coaten of impregneren?

Betonimpregneermiddelen zijn ook geschikt voor gevilinderde betonvloeren. Om de staat van de betonvloer zo mooi mogelijk te houden wordt er vaak gebruikt gemaakt van een coating. Hierbij wordt er een laag over de vloer gebracht. De betonimpregneer van Ruchem beschermt echter beter dan een dergelijke coating. Het impregneermiddel trekt in de porien van het beton, daarnaast verandert er visueel niets aan de betonvloer. Tenslotte is de prijs van betonimpregneermiddelen vaak voordeliger dan een coating. 

Daardoor heeft impregneermiddel nog een aantal voordelen ten opzichte van een coating:

  • Wanneer beton gecoat wordt ademt het niet meer, wat ervoor zorgt dat de kwaliteit afneemt;
  • De impregneerlaag op beton slijt minder snel dan een coatlaag;
  • Beton dat voorzien is van impregneermiddel krast minder snel dan beton dat voorzien is van een coatlaag.

Ervaar onze voordelen

Ruchem BV is fabrikant en leverancier van impregneermiddelen en -producten. Wij werken zonder tussenhandelaren, daarom zijn onze prijzen zeer aantrekkelijk voor de zakelijke en particuliere markt in Nederland, België en de grensstreek van Duitsland. Ruchem BV is tevens distributeur van grondstoffen en concentraten, uitsluitend voor de zakelijke markt.

De impregeneermiddelen van Ruchem BV bieden:

  • Een diep indringend vermogen;
  • Kant-en-klare aanbrengmogelijkheden;
  • Een kleurloze beschermlaag.

Advies bij betonimpregneermiddelen

Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze voor de aanschaf van een van onze betonimpregneermiddelen. Door onze jarenlange ervaring adviseren wij het het beste middel voor uw situatie. Wij zijn iedere dag telefonisch bereikbaar op 06-14744735 of stuur een mail naar info@123impregneer.nl.

Bekijk het Ruchem BV assortiment 

Bij ons vindt u verschillende soorten Ventosil dakimpregneringen om uw daken en pannen te beschermen. Voor verdere vragen, informatie of prijzen kunt u contact met ons opnemen!