Waterafstotende gevelverf

Mathys
Murfill Waterproofing coating - 15 Kilo
Een elastische, scheur overbruggende en waterdichte gevelverf dat is Murfill Waterproofing coating. Meer info? Zie hier onder!
€239,95
Ventosil
SE Gevelverf - 12,5 Kilo
Ventosil SE gevelverf is waterafstotend en ademende gevelverf! verkrijgbaar in vele kleuren. Meer info? Zie hier onder!
€235,95
Waterafstotende gevelverf

Gevelverf waterafstotend van 123impregneer.nl

Ruchem BV - 123impregneer.nl beschikt over een zeer goede waterafstotende gevelverf. Voor ieder oppervlak bieden wij het juiste gevelverf. Onder andere voor het schilderen van bakstenen en gestucte oppervlakken hebben wij de juiste producten.

Ervaar onze voordelen

Ruchem BV - 123impregneer.nl is fabrikant en leverancier van impregneermiddelen en -producten voor de zakelijke en particuliere markt in Nederland, België en de grensstreek van Duitsland. Wij hebben geen tussenhandelaren, daarom zijn onze prijzen zeer aantrekkelijk. Ruchem BV is tevens distributeur van grondstoffen en concentraten, uitsluitend voor de zakelijke markt.

De gevelverf waterafstotend van Ruchem BV bieden:

  • Kant-en-klare aanbrengmogelijkheden;
  • Een geschikt product voor ieder oppervlak
  • Perfecte waterafstotende eigenschappen

Advies bij gevelverf:

Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze voor de aanschaf van een van onze gevelverf waterafstotend. Door onze jarenlange ervaring adviseren wij het het beste middel voor uw situatie. Wij zijn iedere dag telefonisch bereikbaar op 06-14744735 of stuur een mail naar [email protected].