Zinsser

-25%
Zinsser Zinsser Bulls Eye 1-2-3  - Isolerende primer
Zinsser
Zinsser Bulls Eye 1-2-3 - Isolerende primer
Zinsser Bulls Eye 1-2-3 hecht zonder te schuren, isoleert vlekken en is in 30 minuten droog!
35,01 26,26
-25%
Zinsser Zinsser Bulls Eye 1-2-3 Plus - Water gedragen primer
Zinsser
Zinsser Bulls Eye 1-2-3 Plus - Water gedragen primer
Zinsser Bulls Eye 1-2-3 Plus Primer op waterbasis hecht zonder te schuren, isoleert zelfs water- en roetvlekken!
38,49 28,87
Zinsser

Zinsser - Alle schilders problemen professioneel opgelost:

Innovatie. Kwaliteit. Probleemoplossing. Zinsser werd in 1849 op basis van deze principes opgericht en blijft dit originele charter al meer dan 150 jaar lang trouw. Sinds de introductie van Schellak op de Amerikaanse markt in het midden van de 19de eeuw tot de huidige ontwikkeling van krachtige primers, wandbedekkende producten en beschermende coatings speelt Zinsser een toonaangevende rol op het vlak van innovatie. Het merk creëert nieuwe producten – en nieuwe productcategorieën – die niet alleen op de behoeften van professionele gebruikers inspelen, maar die bovendien hun verwachtingen op het vlak van kwaliteit en prestaties overtreffen.

Waarom kiezen wij voor Zinsser?

We hebben als 123impregneer.nl gekozen voor het aanbieden van de producten van Zinsser omdat de vraag naar primers steeds groter werd. De lage prijzen en de hoge kwaliteit van de zinsser producten hebben ons doen besluiten om deze producten toe te voegen aan ons assortiment.

Advies:

Voor advies over de juiste toepassing van deze producten kunt u altijd contact met ons opnemen via: [email protected] of bel/ whatsapp: 0573 - 795264

Als u informatie wilt voor projecten dan kan onze adviseur voor u op locatie komen om u van het juiste advies te voorzien.