Weber

Weber
Kleurstof voor Mortels
Duurzame inkleuring van mortels met Weber Kleurstof. Kleurecht, niet uit te spoelen en onder andere toegepast bij voegwerk en reparatiemortels.
16,99
Weber
OGV - 5 Liter
Ondergrondversterker - diepgrondeer voor het versterken van niet samenhangende ondergronden.
29,95
Weber
Webersys Pakket - badkamer afdichting - 4 kilo
webersys pakket is een alles-in-1 pakket voor het afdichten van natte ruimtes. Het afdichtpakket bevat webersys coat en een webersys band voor een volledige bescherming tegen vochtschade onder de tegels.
51,95
Weber
Flevopol uni
Hechtmiddel voor diverse toepassingen. Regelt de porositeit en versterkt de oppervlakte- cohesie van de ondergrond en verbetert de hechting.
17,49
Weber
Weberad Amirol
Toeslagstof voor het waterdicht maken van mortels, voor binnen en buiten, wanden en vloeren.
24,95
Weber
Weberad snel
Versneller voor mortels waardoor de afbind- en verhardingstijd van mortels wordt verkort.
27,49
Weber
Weberklin Baroli 2,5 Liter
weberklin baroli verwijdert witte uitslag en alle cementgebonden vervuilingen.
22,95
Weber

Weber Saint-Gobain:

Weber is als fabrikant onderdeel van Saint-Gobain en is al sinds 1927 actief. Vanaf 1982 hebben zij zich op Europa gericht en zijn ondertussen een wereldspeler van formaat. Hiermee hebben de producten van Weber Saint-Gobain zich meer dan bewezen in de markt.

Waarom Weber Saint-Gobain?

De producten die wij van hen aanbieden zijn van hoge kwaliteit en worden overal op grote schaal toegepast. De kleur- en toeslagstoffen voor mortels zijn een perfecte aanvulling op het assortiment van 123impregneer.nl. 

Advies:

Voor advies over de juiste toepassing van deze herstelproducten kunt u altijd contact met ons opnemen via: [email protected] of bel/ whatsapp: 0573 - 795264

Als u informatie wilt voor projecten dan kan onze adviseur voor u op locatie komen om u van het juiste advies te voorzien.