Ventosil
HI Houtimpregneermiddel - Spuitflacon (1 liter)
Deze spuitflacon (1 liter) Ventosil HI is een waterwerend impregneermiddel voor hout. De spuitflacon is geschikt voor schuttingen, tuinmeubels en vlonders.
€29,95
Ventosil
Beton10 Beton impregneer - 1 liter
Impregneermiddel Beton10 (1 liter). Deze spuitflacon maakt het zeer gemakkelijk om beton op kleine schaal water en vuil afstotend te maken. Zeer sterke beschermlaag.
€55,95
-10%
Ventosil WB8 Gevelimpregneermiddel - Spuitflacon (1 liter)
Ventosil
WB8 Gevelimpregneermiddel - Spuitflacon (1 liter)
De Spuitflacon (1 liter) Ventosil WB8 is zeer geschikt voor het water en vuil afstotend maken van kalkzandsteen en gebakken gevelstenen op kleine schaal.
€17,95 €16,15
-10%
Ventosil TK8 Gevelimpregneermiddel - Spuitflacon (1 liter)
Ventosil
TK8 Gevelimpregneermiddel - Spuitflacon (1 liter)
Spuitflacon (1 liter) Ventosil TK8 is perfect voor het water en vuil afstotend maken van natuursteen, kalkzandsteen en gebakken gevelstenen op kleine schaal.
€22,99 €20,69
Ventosil
Pro Tex textielimpregneer - Spuitflacon (1 liter)
Deze spuitflacon (1 liter) van Pro Tex textiel impregneer is speciaal ontwikkeld voor kleinschalig gebruik. Ideaal voor het waterafstotend maken van jassen, schoenen, skikleding, paardendekens en andere stoffen.
€18,99
Ventosil
PRO ST - Softtop impregneer - Spuitflacon (1 liter)
Spuitflacon (1 liter) Softtop impregneer ideaal voor het kleinschalig gebruik. Speciaal ontwikkeld voor het waterafstotend maken van cabriolet daken en boot kappen.
€24,95
Ventosil
V9 Vlekstop - Vloerimpregneermiddel Spuitflacon (1 liter)
De spuitflacon (1 liter) Ventosil V9 vlekstop is geschikt voor het water en vuil afstotend maken van travertin, marmer, natuur- en betonsteen en keramische tegels.
€27,95
Ventosil
PRO NV Marine impregneer - Spuitflacon (1 liter)
Deze spuitflacon (1 liter) textiel impregneer van PRO NV Marine is speciaal ontwikkeld voor het waterafstotend maken van o.a: zeilen en bekleding aan boord van jachten en schepen.
€32,95