SLP

SLP
Diepgrondering
SLP Co-polymeer Diepgrondering is een transparante, oplosmiddelarme diepgrondering voor poederige en verzande ondergronden.
49,95
-10%
SLP Egaline - 25 Kilo
SLP
Egaline - 25 Kilo
SLP Egaline Universeel 30 is geschikt als egalisatie- en gietmassa voor het egaliseren van beton-, cementdek- en tegelvloeren.
29,95 26,95
SLP
Verkiezelingsvloeistof - 12 Kilo
SLP Verkiezelingsvloeisof is een injectievloeistof ter bestrijding van optrekkend vocht in poreuze bouwmaterialen.
115,95
-10%
SLP Bitumen Betonbescherming - 10 Kilo
SLP
Bitumen Betonbescherming - 10 Kilo
SLP Bitumen Betonbescherming is geschikt als naadloze coating op metselwerk en pleisterlagen die tegen overmatige vochtbelasting, waterdruk of agressieve vloeistoffen moeten worden beschermd.
89,95 80,95
SLP
Voorstrijk -15 Kilo
Voorstrijk voor gladde en slecht zuigende ondergronden voor betere hechting van de kunsthars gebonden sierpleister tot stand te brengen.
59,95
SLP
Aquablock
Aquablock Voorstrijk voor zowel cementgebonden als gipspleisters.
41,95
SLP

SLP

SLP afbouwstoffen heeft een breed assortiment aan voorstrijkmiddelen en gevelverf. Voor iedere ondergrond een voorstrijk oplossing.

Waarom kiezen wij voor SLP:

De voorstrijk oplossingen sluiten goed aan bij ons assortiment en completeren het aanbod. De water afstotende gevelverf is een product waar we veel vraag naar krijgen. Het komt vaak voor dat geverfde buitengevels toch vocht opnemen. Dit is niet op te lossen met impregneer, maar wel met waterafstotende gevelverf!

Advies:

Voor advies over de juiste toepassing van deze producten kunt u altijd contact met ons opnemen via: [email protected] of bel/ whatsapp: 0573 - 795264

Als u informatie wilt voor grotere projecten dan kunnen wij ook een adviseur voor u inschakelen die op locatie komt om u van het juiste advies te voorzien.