SLP

SLP
Silicaatverf - 12,5 Liter
SLP Silicaatverf is een water werende en damp open muurverf op basis van kaliwaterglas en geschikt als verfsysteem op de meest voorkomende minerale ondergronden zoals baksteen, natuursteen en pleisterwerk enz.

Meer informatie? Zie hier onder!
€214,35
SLP
Siliconen emulsieverf - 12,5 Liter
SLP Siliconen emulsieverf is een onderhoudsarme, waterafstotende en weerbestendige muurverf met een optimale waterdampdoorlatenheid en vuilwerende eigenschappen door het zogenaamde afparelende effect.

Voor meer informatie zie hier onder!
€239,95
SLP
Verkiezelingsvloeistof - 12 Kilo
SLP Verkiezelingsvloeisof is een injectievloeistof ter bestrijding van optrekkend vocht in poreuze bouwmaterialen.
€114,16
SLP
Aquablock
Aquablock Voorstrijk voor zowel cementgebonden als gipspleisters.
€40,84
SLP
Bitumen Betonbescherming - 10 Kilo
SLP Bitumen Betonbescherming is geschikt als naadloze coating op metselwerk en pleisterlagen die tegen overmatige vochtbelasting, waterdruk of agressieve vloeistoffen moeten worden beschermd.
€89,95
SLP
Egaline - 25 Kilo
SLP Egaline Universeel 30 is geschikt als egalisatie- en gietmassa voor het egaliseren van beton-, cementdek- en tegelvloeren.
€35,95
SLP
Diepgrondering
SLP Co-polymeer Diepgrondering is een transparante, oplosmiddelarme diepgrondering voor poederige en verzande ondergronden.
€48,15
SLP
Putzkontakt - 20 Kilo
SLP Putzkontakt kunsthars gebonden voorstrijk is geschikt voor het voorbehandelen van gladde en slecht zuigende ondergronden binnen voor betere hechting van gipspleister.
€65,95
SLP
Voorstrijk -15 Kilo
Voorstrijk voor gladde en slecht zuigende ondergronden voor betere hechting van de kunsthars gebonden sierpleister tot stand te brengen.
€57,95
SLP
Putzkontakt Sneldrogend - 20 Kilo
Kant en klare, sneldrogende kwartshoudende kunstharsgebonden voorstrijk.
€61,92
SLP
Spritzkontakt - 10 Kilo
SLP Spritzkontakt is geschikt voor het voor behandelen van gladde en slecht zuigende ondergronden om gipspleisterwerk beter ter laten hechten.
€59,95