Winkelwagen
0 artikelen
Geen producten gevonden...
Verlanglijst
artikelen
U moet ingelogd zijn om deze functie te gebruiken....
Inloggen
Als u een account bij ons heeft, meld u dan aan.
Registreren
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
17 Feb 2022

Kunststof kozijn reinigen

Kunststof kozijn reinigen

Kunststof kozijnen zijn onderhevig aan alle elementen van het weer en aan alles dat in onze lucht rondzweeft. Met als gevolg dat de kozijnen vervuild en verkleurd kunnen raken. Door je kunststof kozijnen te reinigen zorg je ervoor dat de originele kleur behouden blijft en vuil geweerd wordt. Hierdoor behoud je ook een mooie glans! Met onze reiniger haal je het beste product in huis voor je kunststof kozijnen.

Na het lezen van deze blog weet je precies hoe je het reinigen van je kunststof kozijnen het best aan kunt pakken.

Ga direct door naar:

 

Welk product heb ik nodig?

Voor het reinigen van je kunststof kozijnen kun je het best Easy-Wax R gebruiken. Easy-Wax R is een kunststof bescherming dat kozijnen en andere gecoate oppervlakken beschermt.

 

Hoeveel heb ik nodig?

Bij een oppervlak van 18 tot 25 m2 heb je aan 1 liter Easy-Wax R voldoende. Mocht je bij grote oppervlakken niet zeker weten hoeveel je nodig hebt, neem dan gerust contact op.

Wanneer kan ik het best reinigen?

Er is geen specifieke periode waarin je je kunststof kozijnen het best kunt reinigen. Het is alleen niet goed om dit te doen bij temperaturen onder de 5 of boven de 30 graden. Bij temperaturen onder de 5 graden droogt het niet, bij +30 °C droogt het té snel.

Hoe vaak moet ik ze reinigen?

Om de mooie kleur en glans te behouden kun je je kunststof kozijnen het best eens per kwartaal reinigen. Dit kun je bijvoorbeeld combineren met het wassen en zemen van de ramen.

Voordelen Easy-Wax R:

✓ Reiniging en bescherming in 1 product;

✓ Zeer eenvoudig aan te brengen;

✓ Kunststof kozijnen krijgen weer glans!

De voordelen van bestellen bij 123impregneer.nl:

  • Op werkdagen voor 15:00u besteld, morgen in huis

  • Gratis verzending vanaf €35,-

  • 10 jaar garantie op de productwerking

  • 14 dagen bedenktijd

  • Geen tussenhandelaren, de scherpste prijs

  • Vrijblijvend, professioneel advies

  • Aangesloten bij het Thuiswinkel Waarborg

 

Succes! 

Heb je na deze uitleg nog vragen of extra uitleg nodig over het reinigen van uw kunststof kozijnen? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen via +31(0)573 795264, stuur een mail of chatbericht. Wij helpen je graag verder!