Winkelwagen
0 artikelen
Geen producten gevonden...
Verlanglijst
artikelen
U moet ingelogd zijn om deze functie te gebruiken....
Inloggen
Als u een account bij ons heeft, meld u dan aan.
Registreren
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
25 Sep 2023

Beton aanrechtblad impregneren

laat vuil en vloeistoffen niet intrekken in jouw aanrechtblad. Hoe? Door deze te impregneren. Jouw betonnen aanrechtblad kan lelijke vlekken krijgen door wijn en koffie, maar wanneer je deze impregneert voorkom je lelijke vlekken. Na het lezen van deze blog weet jij precies hoe je je betonnen aanrechtblad moet impregneren en met welk impregneermiddel.

Ga direct door naar:

 

Waarom zou ik mijn betonnen aanrechtblad impregneren?

Zo lang mogelijk genieten van de keuken: dat wil jij toch ook? Als je een aanrechtblad van beton hebt, dan raden wij je zeker aan deze te impregneren. Waarom? Door jouw aanrechtblad te impregneren wordt er een beschermende laag gecreëerd. Je hoeft dan niet meer bang te zijn voor vlekken. Het impregneermiddel zorgt er namelijk voor dat vuil en vloeistoffen niet meer door je aanrechtblad trekken. 

Benieuwd naar het verschil? Bekijk hieronder een geïmpregneerd aanrechtblad vs een niet geïmpregneerd aanrechtblad.

 

Welk impregneermiddel heb ik nodig?

Je betonnen aanrechtblad is het best te impregneren met Protector BDit impregneermiddel biedt de beste bescherming voor een aanrechtblad van beton. Wij hebben een handig pakket voor je samengesteld waarmee jij direct aan de slag kan.

 

Hoeveel impregneermiddel heb ik nodig voor mijn aanrechtblad?

Hoeveel je nodig hebt voor het impregneren van je betonnen aanrechtblad is uiteraard afhankelijk van het oppervlak. Maar je kunt de volgende verhouding aanhouden: 1 liter Protector B voor 4m2 aanrechtblad.

Wanneer kan ik mijn aanrechtblad impregneren?

Bij het impregneren van je betonnen aanrechtblad is het belangrijk dat het aanrechtblad schoon en droog is. Is het aanrechtblad nog vochtig of vies? Maak het dan eerst droog en schoon, alvorens je begint met impregneren.

In 5 stappen een geïmpregneerd aanrechtblad

Stap 1. Maak het aanrechtblad droog en schoon.

Stap 2. Spuit het aanrechtblad in met Protector B.

Stap 3. Laat het impregneermiddel even intrekken.

Stap 4. Wrijf het impregneermiddel vervolgens uit met een licht vochtige doek.

Stap 5. Maak hierbij draaiende bewegingen tot een egale laag is aangebracht. Pas hierbij op voor lekstrepen en druppels.

In onderstaande video wordt duidelijk uitgelegd hoe het impregneren van een betonnen aanrechtblad in zijn werk gaat.



De voordelen van bestellen bij 123impregneer.nl

  • Ma t/m vrij voor 15:00u besteld = morgen in huis!

  • Gratis zending vanaf €35,-

  • 10 jaar garantie op de productwerking

  • 14 dagen bedenktijd

  • Geen tussenhandelaren, de scherpste prijs!

  • Vrijblijvend, professioneel advies

  • Aangesloten bij het Thuiswinkel Waarborg

 

Neem contact met ons op bij vragen

Als je vragen hebt over het impregneren van jouw betonnen aanrechtblad, of als je hulp nodig hebt bij het kiezen van het juiste product, neem dan gerust contact op. Dit kan telefonisch via +31(0)573 795264, stuur een e-mail naar [email protected] of een chatbericht. Wij helpen je graag verder en geven je professioneel advies!

 

De mogelijkheden van impregneren binnen en buiten jouw huis

Naast een granieten aanrechtblad kun je veel meer zaken binnen en buiten je huis impregneren. Denk bijvoorbeeld aan het impregneren van betontegels, of het impregneren van jouw gordijnen. Hoe je deze en meer zaken impregneert lees je in onze blog