Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel Aquaproof Concentrate - Impregneermiddel - Waterafstotend

Aquaproof Concentrate - Impregneermiddel - Waterafstotend

€24,95 €15,95
op voorraad
Aquaproof is het enige product dat uw gevel of dak 15 jaar beschermt. Wilt u meer info? Zie hier onder!
 • Bestel 4 voor €15,15 per stuk en bespaar 5%
 • Bestel 8 voor €14,36 per stuk en bespaar 10%
 • Bestel 12 voor €13,56 per stuk en bespaar 15%
 • Bestel 16 voor €12,76 per stuk en bespaar 20%
Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis.
123impregneer.nl.nl
 • Gratis verzending vanaf €35
  Veilig en vertrouwd betalen.
 • Snelle levering
  Op werkdagen voor 15:00 uur besteld? Morgen in huis!
 • Vragen?
  Onze klantenservice staat voor u klaar!
 • Kwaliteit
  10 jaar garantie op productwerking.
Beschrijving

Unisil Aquaproof:

Het enige product in Nederland en België met 15 jaar bescherming van gevels en daken.

Unisil Aquaproof is een waterafstotend impregneermiddel voor minerale ondergronden "Aquaproof concentraat" is een geconcentreerde waterige oplossing van kalium mlethylsiliconaat, 1: 3. Bescherming van daken en gevels voor zeker 15 jaar. 1 liter concentraat maakt 4 liter gebruiksklaar product. Goed voor ca. 10 tot 20 m2 oppervlak.

Eigenschappen:

Na behandeling verminderd Aquaproof de wateropname, bied verhoogde weerstand tegen vorst en verhoogt de isolatie eigenschappen, voorkomt en remt de ontwikkeling van schimmels, algen en mos. De behandelde oppervlakken behouden hun natuurlijke eigenschappen - porositeit en waterdampdoorlaatbaarheid.

Voor oppervlaktebehandeling van baksteen, beton, schuimbeton, pleisteroppervlakken, kalksteen, leisteen, tegels, marmer, gipsproducten, en andere poreuze materialen.


Voor de oppervlaktebehandeling van daken, gevels en beton

Aanmaken van het gebruiksklare product 1 liter Aquaproof concentrate mengen met 3l water in een hoeveelheid die binnen 2 uur verwerkt kan worden. Het wordt aangebracht met een kwast, roller, spuit of rugspuit op een droog en schoon oppervlak. Aquaproof niet verwerken op vochtige ondergronden en bij een temperatuur onder + 5 ° C. 
Na droging van het aangebrachte product deze niet nogmaals behandelen dan ontstaat er een overvloed aan product en laat een witte waas achter.

Afhankelijk van de porositeit van het te behandelen oppervlak en de applicatiemethode met een verbruik van 0,2-0,4 l / m 2 gebruiksklaar product (1 L Aquaproof concentraat met 3 liter water = 4L) is voldoende is voor het behandelen van 10-20 m 2 oppervlak).

Veiligheid: Aquaproof is niet-toxisch, brandbaar of explosief. Aquaproof heeft alkalische eigenschappen. Contact met de huid, slijmvliezen en ogen vermijden, het kan brandwonden veroorzaken.

Veilig werken in beschermde kleding zoals een overall, rubber handschoenen, veiligheidsbril of gelaatsbescherming en adembescherming. Na gereed werk, was uw handen grondig en maak gereedschap schoon met water. 

Houdbaarheid: 12 maanden vanaf de productiedatum in gesloten verpakking

Opslag en vervoer: Tijdens opslag en vervoer, beschermen tegen vocht en direct zonlicht en verwijderd houden van zuren.

Verpakking: 1 liter fles of 10 liter kan.