Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel Mosweg groene aanslag verwijderaar

Mosweg groene aanslag verwijderaar

€14,95
op voorraad
Toepassing: Venclean Mosweg is een professionele reiniger die toegepast kan worden op vele soorten daken, muren, schuttingen, hekwerken, bestrating en tuinmeubilair.
Verbruik: Te verdunnen met water in 250ml Venclean op liter water. De aangemaakte
123impregneer.nl
 • Gratis verzending vanaf €35
  Veilig en vertrouwd betalen.
 • Snelle levering
  Op werkdagen voor 15:00 uur besteld? Morgen in huis!
 • Vragen?
  Onze klantenservice staat voor u klaar!
 • Kwaliteit
  10 jaar garantie op productwerking.
Beschrijving

Venclean Mosweg

Toepassing:

Venclean Mosweg is een professionele reiniger die toegepast kan worden op vele soorten daken, muren, schuttingen, hekwerken, bestrating en tuinmeubilair.


Verbruik:

Te verdunnen met water in 250ml Venclean op liter water. De aangemaakte oplossing naar ge lang de vervuiling op de ondergrond spuiten met een verbruik van ca. 1 ltr per 5m2.


Gebruiksaanwijzing:

Venclean Mosweg wordt eenvoudig verwerkt, door een juiste verdunning van het product over de bevuilde ondergrond te sproeien of te gieten. Er hoeft niet geschrobd of geboend te worden, slechts afwachten is voldoende. Juist deze methode (een veel snellere applicatie in vergelijking tot behandeling met hogedrukspuit) spreekt het bedrijfsleven aan omdat zodoende direct op arbeidskosten wordt bespaard. Het belangrijkst bij iedere toepassing is het goed nat spuiten van de vervuiling met de aangemaakte verdunning. De alg en mos kan, zoals een spons, zichzelf geheel verzadigen. Na aanbrengen doet regen de rest. Mocht regen uitblijven dan afspuiten met hogedrukspuit of tuinslang.