Ihr Warenkorb
0 artikel
Keine Produkte gefunden...
Wunschzettel
artikel
Sie müssen eingeloggt sein um diese Funktion zu nutzen....
anmelden
Loggen Sie sich hier ein.
Kundenkonto anlegen
Durch Ihre Anmeldung in unserem Shop, bewegen Sie sich um einiges schneller durch den Bestellvorgang, können mehrere Adressen anlegen, können Ihre Aufträge verfolgen und vieles mehr.
17 Apr 2020

Betontegels impregneren

Betontegels impregneren

Na het lezen van deze blog weet je precies hoe het betontegels impregneren in z'n werk gaat en welk impregneermiddel je hiervoor nodig hebt.

 

Het impregneren van betontegels heeft als grote voordeel dat het regenwater er niet meer in kan trekken. Hierdoor heeft alg geen kans om te hechten en te groeien op de betontegels, met als resultaat dat jouw tegels er goed uit blijven zien en ze een langere levensduur hebben.

 

 

Welk impregneermiddel heb ik nodig voor mijn betontegels?

Voor het impregneren van betontegels is Ventosil Beton10 impregneer het meest geschikt om te gebruiken. Dit impregneermiddel biedt de beste bescherming tegen alg, waardoor jouw betontegels er als nieuw uit blijven zien!

 

Ventosil Beton10 - Impregneermiddel voor betontegels

impregneren betontegels

 

 

Wanneer kan ik mijn betontegels impregneren?

De betontegels kun je impregneren wanneer ze schoon en droog zijn. Het beste is om dit gelijk te doen wanneer ze nieuw zijn. Indien je de tegels al een tijdje hebt, zorg er dan eerst voor dat je ze schoon spuit met een hogedrukreiniger. Wacht vervolgens een dag en impregneer dan je betontegels.

 

 

Heb je nog geen hogedrukspuit?

Heb je nog geen hogedrukspuit voor het impregneren van je betontegels? Laat me je dan voorstellen aan de Gloria Prima 5, de beste en meest gebruikte drukspuit van Nederland. Praktisch en veelzijdig.

 

 

Hoeveel impregneermiddel heb ik nodig?

Het verbruik van Ventosil Beton10 impregneer voor je betontegels is ongeveer 0,1 liter per vierkante meter (m2). Als voorbeeld: 1 liter is voldoende voor 10 vierkante meter.

 

 

Stap voor stap

1. Reinig de tegels 

 

2. Laat de tegels minstens 24 uur drogen

 

3. Begin met impregneren: doe het impregneermiddel in de hogedrukspuit (Gloria Prima 5), waarvan het nevelkopje er af gedraaid moet zijn.

 

4. Breng de spuit op druk

 

5. Verdeel het impregneer met een gebonden straal over de tegels. Gebruik geen vloertrekker en ga niet met schoenen over de natte tegels, hier krijg je strepen van.

 

6. Laat het impregneermiddel intrekken en je bent klaar.

 

7. Geniet van je betontegels!

Wir benutzen Cookies nur für interne Zwecke um den Webshop zu verbessern. Ist das in Ordnung? Ja Nein Für weitere Informationen beachten Sie bitte unsere Datenschutzerklärung. »