Winkelwagen
0 artikelen
Geen producten gevonden...
Verlanglijst
artikelen
U moet ingelogd zijn om deze functie te gebruiken....
Inloggen
Als u een account bij ons heeft, meld u dan aan.
Registreren
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
03 Feb 2022

Voegen badkamer schoonmaken

Geef de voegen in jouw badkamer een intensieve schoonmaakbeurt. 

Een schone badkamer en schimmel en aanslag vrije voegen geven altijd een fijn, fris gevoel. Douchen in een badkamer die wat betreft hygiëne nog wat te wensen overlaat is toch een minder goede ervaring. Is het tijd om jouw badkamer en in het bijzonder de voegen een flinke opfrisbeurt te geven? Lees dan deze blog en volg het stappenplan! 

Ga direct door naar:

Met dit middel maak je de voegen in jouw badkamer schoon

Voor een intensieve reiniging van voegen raden wij Faber Voegenreiniger aan. Deze alkalische reiniger op waterbasis verwijdert opgebouwde en oude vervuiling. Bovendien kun je deze voegenreiniger toepassen om cementsluier op zuurgevoelige oppervlakken te verwijderen. Het middel is geschikt voor het verwijderen van vettige vervuiling en opgebouwd vuil in de voeg door het belopen van het oppervlak. Met name werkzaam op cementgebonden voegwerk en andere oppervlakken waar zuurgebonden reinigers niet toegepast kunnen worden. De Faber Voegenreiniger kan zowel binnen als buitenshuis toegepast worden. 

 

Schone badkamer voegen in 3 stappen

Voor schone badkamervoegen heb je Faber Voegenreiniger en een doek, vlakmop of schrobpad nodig. Zorg ervoor dat je losse vervuiling met een droge doek, stofzuiger of bezem verwijdert en dat de tegels droog zijn voordat je begint. Meng nu 1 deel van de voegenreiniger met 1 tot 4 deel water in een emmer en test het mengsel op een klein, onopvallend plekje. Volg nu de drie stappen voor schone voegen!

Stap 1. Breng het product aan op de tegels en schrob het oppervlak;

Stap 2. Laat het product 5 tot 10 minuten inwerken en schrob tussentijds. Laat het product niet indrogen;

Stap 3. Verwijder het product nu met overvloedig water. Herhaal de behandeling bij onvoldoende resultaat. 

Optie: Voor een meer egaal uiterlijk kun je ervoor kiezen het gehele oppervlak te reinigen met de Voegenreiniger en minder intrektijd. 

Zijn de voegen in je badkamer nu schoon, maar laten je tegels wat te wensen over? Lees in deze blog alles over Fabel Tegelreiniger en het schoonmaken van badkamertegels

 

Vragen? Laat het ons weten! 

Heb jij vragen over Faber Voegenreiniger of ben je benieuwd of dit product geschikt is voor jouw vloer en voegen? Laat het ons weten! Neem contact op via de mail of bel, onze medewerkers helpen je graag verder. 

E-mail[email protected]

Telefonisch+31(0)573 795264